BTC USD 57,032.7 Gold USD 1,787.61
Time now: Jun 1, 12:00 AM

X boleh nak YM,naper ek??

wak

Legendary Member
Messages
11,359
Joined
Nov 7, 2007
Messages
11,359
Reaction score
5
Points
115
Salam semua..

mintak tolong sesiapa yg arif dlm bab ni:

wak nyer lappy ni kalo on9 guna celcom bodben (slalu guna bila [email protected] luar) boleh pulak bukak YM ni..

tapi kalo balik umah,wak on9 guna stimix , jadik x boleh nak bukak YM ni.. naper ek?
kalo nak kata pblm kat stimix,laptop wak yg satu lg tu bley plak bukak YM ..~X(

begitu jugak kalo kat opis,lappy wak boleh on9 dan bukak YM bila guna IE.. x bley guna firefox..:(

Begitu jugak kalo guna wifi... bley on9 tapi x boleh bukak YM gak..

adakah ada konflik setting dlm lappy wak ni yg menyebabkan masalah ni berlaku?

mintak tolong selesaikan mslh wak ni eh ... thanks in advance..:D
 
Sponsored Post

nokaki

Active Member
Messages
2,159
Joined
May 26, 2008
Messages
2,159
Reaction score
2
Points
25
Salam semua..

mintak tolong sesiapa yg arif dlm bab ni:

wak nyer lappy ni kalo on9 guna celcom bodben (slalu guna bila [email protected] luar) boleh pulak bukak YM ni..

tapi kalo balik umah,wak on9 guna stimix , jadik x boleh nak bukak YM ni.. naper ek?
kalo nak kata pblm kat stimix,laptop wak yg satu lg tu bley plak bukak YM ..~X(

begitu jugak kalo kat opis,lappy wak boleh on9 dan bukak YM bila guna IE.. x bley guna firefox..:(

Begitu jugak kalo guna wifi... bley on9 tapi x boleh bukak YM gak..

adakah ada konflik setting dlm lappy wak ni yg menyebabkan masalah ni berlaku?

mintak tolong selesaikan mslh wak ni eh ... thanks in advance..:D

masalah uniq ne
mgkin kebetulan
buang je
download baru, tngok cm mana
 

wanzex

CG Top Poster Club
Messages
35,554
Joined
Jul 12, 2006
Messages
35,554
Reaction score
1,103
Points
191
dulu aku ada ym. skrg dh ilang. camana nk cungkil balik ek?
 

wak

Legendary Member
Messages
11,359
Joined
Nov 7, 2007
Messages
11,359
Reaction score
5
Points
115
masalah uniq ne
mgkin kebetulan
buang je
download baru, tngok cm mana

uniq tu mender nokaki? caner nak buang??

wak dulu penah uninstall YM ni dan donlot baru...tapi sama gak la...:(:)((
 

fadel

Active+ Member
Messages
3,016
Joined
Mar 19, 2007
Messages
3,016
Reaction score
60
Points
35
...ak pakai aje web for messenger aje.. abis ceter..kekeke!!
 

nokaki

Active Member
Messages
2,159
Joined
May 26, 2008
Messages
2,159
Reaction score
2
Points
25
dulu aku ada ym. skrg dh ilang. camana nk cungkil balik ek?

ada, check kt program o control panel(add/remove)
u send ke desktop la
mybe shortcut dh terdelete

kalo dlm control panel(add/remove) xdA
awk download baru
 

wak

Legendary Member
Messages
11,359
Joined
Nov 7, 2007
Messages
11,359
Reaction score
5
Points
115
btul..pakai ym web nyer..snang ckit..try ar wak..:D

ok..ni wak dah bukak...waaa cam cun jer ek..

tp nanti kalo balik umah nak try pki stimix & wifi punyer lak..

ima acihh
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register