X bleh install kaspersky..

CG Sponsors




Harimau_kumbang

CG Top Poster Club
Joined
Aug 3, 2007
Messages
23,087
Reaction score
334
Points
131
Credits
0
Salamz..
Bro, ...
aku ada masalah skit..
Aku nak install antivirus kaspersky.. tapi x bleh coz detect ada antivirus Avg8. Padahal aku dah uninstall software antivirus Avg8tue.. Camner ekk.. ada care lain lagi ker nak buang Avg tue?.. Harap bro bleh membantu akuyg tgh pening nie.. Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... :(:)(:)((
 
Sponsored Post

leica

Fun Poster
Joined
Nov 7, 2007
Messages
417
Reaction score
18
Points
25
Credits
0
bro uninstall pakai add remove pogram ke bro???
 

leica

Fun Poster
Joined
Nov 7, 2007
Messages
417
Reaction score
18
Points
25
Credits
0
try 32, 64 tu selalunya untuk vista..
 

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
Credits
0
ada serial key ke kaspersky tu?meh share...
 

leica

Fun Poster
Joined
Nov 7, 2007
Messages
417
Reaction score
18
Points
25
Credits
0
best ke pakai kaspersky??? dulu aku pkai, jd tension, sebab sumenye dia nak block, aku ni dah le byk crack license software.. hehe..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register