www.keretazerodownpayment.blogspot.com

CG Sponsors




hjlabud

Junior Member
Joined
Nov 6, 2008
Messages
95
Reaction score
0
Points
6
Promosi Akhir Tahun untuk semua jenis kereta idaman anda.tak perlu risau tentang downpayment..

Thanks
 
Last edited:
Sponsored Post

hjlabud

Junior Member
Joined
Nov 6, 2008
Messages
95
Reaction score
0
Points
6
dokumen boleh lbh kurang ke ?
terima kasih kamarul atas respond untuk thread ni,document yang diperlukan ialah

salinan slip gaji tiga bulan,
salinan lesen memandu,
salinan i/c.
bank statement ( salinan buku bank yang terkini )

kalau nak lagi mudah sertakan sekali salinan kwsp..sebab kadang kadang bank akan mintak..so kalau dah ada sekali ..mudah bank nak buat keje dan kelulusan lebih cepat dan mudah.

sebarang masaalah boleh pm / sms / call sya : 017 2926 700

thanks
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,041
Points
1,101
myvi baru ada ker...kaler oren..
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
ade je SE tu nemo..tgl 12buah jek:)):p
Promosi akhir tahun 2008.
MyVi zero downpayment
Interest serendah 3.75%
free petrol baucher free touch 'n' go
free tinted free
pewangi kereta ambi pure
stok terhad 12 buah sahaja lagi yang tinggal untuk anda rebutkan.
siapa cepat dia dapat.
call / sms : Azmi R 017 - 2926 700 [email protected]
Posted by sahabat Marketing at 11:34 AM 0 comments
Subscribe to: Posts (Atom) borak
Guest (0)
Follow this blog
Stop following
Be the first to follow this blog
0 Followers View All Manage
Blog Archive
▼ 2008 (2)
▼ November (2)
PROMOSI AKHIR TAHUN !!! Naza Suria '' Zero Downpay...
PROMOSI AKHIR TAHUN !! VIVA '' zero downpayment ''...
about me

sahabat Marketing
Kami menjual kereta dengan pakej zero downpayment untuk memudahkan anda memilik kereta idaman anda.Sms saya untuk harga apa sahaja kereta yang anda inginkan ke Azmi R 017 - 2926 700
View my complete profile
 

hjlabud

Junior Member
Joined
Nov 6, 2008
Messages
95
Reaction score
0
Points
6
ade je SE tu nemo..tgl 12buah jek:)):p
Thanks atas respond anda..actually yang tinggal 12 buah adalah stock Myvi ..yang masih lagi tinggal..bukan Myvi SE ye..harap maklum...thanks
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
biar betul tajuk ko ada link..nati kang kena bandd..hehehhe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register