BTC USD 49,132.5 Gold USD 1,784.16
Time now: Jun 1, 12:00 AM

www.kedai.ikobana.com

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Buka kedai perkhidmatan kurier (city-link), etiqa, celcom, TM, streamyx, bayar bil, top-up dll dengan harga serendah RM4,000 shj sehingga 30 Nov 2009.

Layari www.kedai.ikobana.com untuk maklumat lanjut


Aku terjumpa iklan nie...sapa yang tahu?
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Adakah anda berminat untuk membuka kedai yang menyediakan perkhidmatan dari jenama yang kukuh?


Antara yang terawal di Malaysia, konsep perniagaan pintar ini mampu menjana pendapatan yang lumayan dengan modal minima.


Tiada stok untuk dijual, tiada network untuk dibina dan tidak perlu menaja downline.


Outlet perkhidmatan yang mudah dan mesra pelanggan mampu menarik ramai dari kawasan persekitaran untuk perniagaan yang berulang.


Satu perniagaan yang mengunakan internet, ICO sesuai untuk yang ingin bersara awal atau sebagai pendapatan kedua, sambilan atau sepenuh masa, di mana pengalaman berniaga tidak diperlukan
 

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
1 BUSINESS PACKAGE : RM9,960.65


Security Deposit -RM1,000 (refundable)
Location Booking Fee
Registration and Processing Fees
6 months License Fee
Operating Systems & Manual
Bills Payment System & e-Wallet
Induction & Products Training
Mobile Reload System & e-Wallet
City-link Starter Pack
Celcom Sim Cards
SMS Network Cards
Buntings
Business Card
Car Sticker
T-shirts
Signage CD (Artwork)
One month Pru-BSN premium
Brochures, forms and supporting docs

2 KIOSK : RM27,699.00


Kiosk Design and Installation
Flat screen PCs
Printer & Fax
Barcode package (system & cash register)
 

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Bagi Outlet Sendiri (bukan kiosk)


Mengubahsuai kedai.
Anggaran kos kedai dalam RM10,000.

Kos ini banyak bergantung kepada lokasi dan bahan yang digunakan. ikobana.com memberikan spesifikasi minima dan i-partner perlu mencari kontraktor sendiri untuk pengubahsuaian kedai. Kos ini juga termasuk peralatan komputer, perabut, pintu kaca & sistem penghawa dingin
 

shah79

Active Member
Messages
1,667
Joined
Dec 24, 2007
Messages
1,667
Reaction score
5
Points
25
ape bende ni eboss??

aku tahu .. nih kedai ambik nama franchise "ikobana"...

kedai nih buat servis/perkhidmatan spt fax,courier. register tm dll lagi.. ada satu kat area rumah aku kat kota damansara sek 6....

kalau aku tau boleh franchine cam nih.. nak jugak aku buat...:)cgrock
 

cyberiz

Super Active Member
Messages
6,015
Joined
Oct 1, 2007
Messages
6,015
Reaction score
282
Points
91
Tu yang nak tanya tu sapa yang tau?

tgk website, bdr baru bangi pun dah ada outlet dia..
boleh pi riki2 dulu la boss... ntah2 bwh kedai hang apa
 

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
tgk website, bdr baru bangi pun dah ada outlet dia..
boleh pi riki2 dulu la boss... ntah2 bwh kedai hang apa

kalau kat bawah kedai aku dah lama aku tau ~X(
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register