www.eunittrust.com.my/

Recommended Brokers


zyzyx

Active Member
Joined
Dec 27, 2012
Messages
1,138
Reaction score
9
Points
25
sekarang pun ada offer.
 
Sponsored Post

2bz4money

Legendary Member
Joined
Aug 24, 2006
Messages
10,614
Reaction score
2,067
Points
191
Raikan promosi di saat akhir

Setelah reset portfolio kat eUT utk bbrapa tahun, kini aku kembali semula utk diversify asalkan luar Equity Malaysia. Antara jadi pilihan Asia ex Japan dan Global, sudah semestinya semua Syariah. Tadi selesai 1st round, besok sambung semula kerana masalah limit di akaun bank ;)
 

bashah

Fun Poster
Joined
Nov 14, 2012
Messages
151
Reaction score
11
Points
15
Setelah reset portfolio kat eUT utk bbrapa tahun, kini aku kembali semula utk diversify asalkan luar Equity Malaysia. Antara jadi pilihan Asia ex Japan dan Global, sudah semestinya semua Syariah. Tadi selesai 1st round, besok sambung semula kerana masalah limit di akaun bank ;)
Tahniah abam..esok last day,boleh borong apa yg patut lagi..saya tengah kira kira nak tambah lagi:-?..1st round saya 03/05 ari tu, dah membuahkan hasil.. :)paid
 

3gunHell

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2011
Messages
2,634
Reaction score
28
Points
30
ok done, last final shopping. till the next promotion :D
tuan kalau kita beli unit trust dari sini, layak ke dapat insentif dari kerajaan yang rm 1k tu ?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register