www.eunittrust.com.my/

Recommended Brokers


2bz4money

Legendary Member
Joined
Aug 24, 2006
Messages
10,611
Reaction score
2,068
Points
191
AW mencatatkan nilai tertinggi minggu ini.
Mengambil kesempatan dengan kejatuhan ringgit saya menjual semua unit dalam AW untuk ambil peluang pada Hwang Aiman dan Al Ilham yang harga yang jatuh. Namun seperti biasa market Malaysia yang amat fragile ini saya just ambil kesempatan pada potential return just 3% sahaja untuk beberapa bulan sahaja...di samping 0% promotion for sure.

Selamat mengambil kesempatan pada kejatuhan nilai unit.
Saya take profit atas semua UT yg ada with consider to the current economic situation. Proceeds, I beli subsale 2 units of ground floor at Pangsapuri Langat Utama. Budget tahun ni ada 3k to buy PRS, maybe consider CIMB Asia Pacific. Good luck :)
 
Sponsored Post

2bz4money

Legendary Member
Joined
Aug 24, 2006
Messages
10,611
Reaction score
2,068
Points
191
Merdeka Sales with 0%



Eloklah tu persaingan sihat eUT dan FSM, pelabur yg untung dpt kos jualan terendah, free seminar & info dan mcm2 lagi :)cgrock
 

2bz4money

Legendary Member
Joined
Aug 24, 2006
Messages
10,611
Reaction score
2,068
Points
191
5k 0%.. torbaek baq hang..
sejak 14 Ogos lagi offer, tentu aku bz melampau dgn property ni. ini pun email newsletter peringatkan :)

p/s: ada tak lagi 5k terselit kat mana2 ni..
 

bzmaya

Junior Member
Joined
Sep 19, 2010
Messages
64
Reaction score
0
Points
6
so....otai2 semua, fund mana yang bagus untuk dibeli semasa promosi 0% service charge ni??
 
Sponsored Post
Top
Log in Register