To Sell ( wts) Wireless Keyboard + Mouse + 1 Free Gift !

CG Sponsors




leesa

Fun Poster
Joined
Sep 27, 2008
Messages
118
Reaction score
0
Points
10
Nortek Internet Chat VoIP 2.4 GHz
Wireless Keyboard + Mouse (..and more)


Package contents

* Product : 1 Keyboard, 1 Mouse, Receiver, Headset with built-in microphone
* Included accessories : Palm rest support, 2x "AAA"-size Alkaline battery 1.5V, 2x "AA"-size Alkaline battery, 1.5 V
* Software : CD-Rom with drivers, software and technical documentation
* Documentation : Quick reference guide
* Free : 4-Port USB Hub





Jualan Satu Hari Aje! @ http://www.hott.com.my/

Free Gift : Satu 4-Port USB Hub Untuk Setiap Pembelian hari ni sahaja!

Harga RM108.00 ( Harga tidak termasuk shipping)
CONDITION:Baru
Warranty : 2 Tahun

Kami menerima 14 payment menthod termasuk maybank2U. Payment gateway kita sangat senang digunakan dan selamat.

Salam!
 
Sponsored Post

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
kedai ni, kamu pnya ke leesa atau kamu saje post disini
 

dyean78

Fun Poster
Joined
Mar 6, 2007
Messages
870
Reaction score
0
Points
10
COD tak boleh???? emmmm adakah peristiwa "F1 Phone" akan kembali.... muakakakkak.... gud luck tuan tanah.....
 

arifnikkeyell2000

Active Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
1,184
Reaction score
14
Points
25
COD tak boleh???? emmmm adakah peristiwa "F1 Phone" akan kembali.... muakakakkak.... gud luck tuan tanah.....
betul tu.. jaga2 geng, apa masalahnya kalau nak c.o.d?? takut jadi je peristiwa F1 iPhone tuh...:(scam:(scam:(scam:(scam
 

leesa

Fun Poster
Joined
Sep 27, 2008
Messages
118
Reaction score
0
Points
10
betul tu.. jaga2 geng, apa masalahnya kalau nak c.o.d?? takut jadi je peristiwa F1 iPhone tuh...:(scam:(scam:(scam:(scam
aikks..kenapa pulak i dapat scam dari member ni..saya tak tahu pulak pasal peristiwa F1 iPhone tuh...bukan thread i kan?

Bukan selalunya org tak COD tu scam..pasal product yg sudah order tu terus dihantar ke alamat rumah pembeli dari gudang / warehouse.tulah pasal x de servise COD...

salam
 

rekaniaga

Fun Poster
Joined
Apr 23, 2008
Messages
145
Reaction score
0
Points
10
F1 iPhone? Hmm..apa dah jadi gamaknya dengan iPhone tu yer...thee..he..he
 

miXxer

Legendary Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
leesa.. product yg dah lps.. xleh nak order lg ke?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register