Wts : Wave 125s, lc 135 UNTUK DILEPASKAN

CG Sponsors




hum

Super Active Member
Joined
Mar 9, 2009
Messages
5,483
Reaction score
94
Points
70
Salam

Saya ada 2 motor untuk dijual. Motor nak jual sebab nak upgrade CC lagipun dah takde ruang nak simpan motor dekat depan rumah.

Wave 125s
Warna : merah
Tahun daftar : September 2008
Motor tak pernah eksiden dan jatuh, tapi ada calar(ada org dengki kot pergi calarkan)
Enjin smooth lagi. Boleh bawak jalan jauh. Servis on time. Tayar depan belakang tebal lagi.
Barang-barang semuanya ori, kecuali:
1. Pemegang handle
2. Cover ekzos(bukan ekzos, cover luar tu je sbb cover lama dah berkarat, tak lawa)
3. Rim (dah tukar rim sukan siap tiubless depan belakang)
4. Ada box belakang tapi bukan givi, jenama kappa
5. Disc break. Disk break ori tak cengkam. Tukar dengan disc break jenama TEQ(yg sponsor cubprix) baru cengkam. Pad guna faito racing.
6. Cam. Cam sekarang CMS racing. Cam ori akan diberikan sekali. Cam CMS ni kalau guna blok racing boleh tinggalkan LC 8 tiang.
Problem motor ni, cover depan berbunyi sebab skru dah tanggal(ni penyakit wave). Kene tampal dengan tape(tape ditampal kat bawah, memang tak kan Nampak punya tape tu..
Harga nak jual RM2800 siap tukar nama, insurance dan roadtax (roadtax dah mati sejak bulan 9)


LC 135
Warna : putih
Tahun daftar : 2007
Saya 2nd owner, jadi modifikasi yg dilakukan saya tak tau.
Nak jual murah sebab owner baru perlu tukar:
1. Tayar belakang
2. Clutch plate
3. Motor stater(kalau tak nak tukar, boleh pakai kick starter
Bunyi enjin bising skit, mungkin nak kene tukar piston sekali. motor masih boleh jalan.
Harga nak jual RM3500. Market value tinggi lagi(kalau trade in kat kedai, boleh dapat RM3200)

area cheras
Sapa-sapa yg berminat, boleh pm/sms/whatapp : 013-5899789



. by xanxus, on Flickr
 
Last edited:
Sponsored Post

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
279
Points
131
takde gambar ke tt?
 

T1000

Super Active Member
Joined
Feb 5, 2012
Messages
7,837
Reaction score
0
Points
60
TT.. LC tu RM2800 bole?
 

Hang B Hang F

Active+ Member
Joined
Apr 24, 2010
Messages
3,305
Reaction score
11
Points
25
RM2800 rendah sgt la bro..kalau naikkan skit lagi, boleh cerita lagi..
naik sikit rm2900 bro macam ne?piston tukar mahal tu..clucth plate lagi..mileage mcm ne? :-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register