BTC USD 19,959.7 Gold USD 1,703.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell [WTS] TROUVER Peranti Penjejak Anak Anda - RM127 ALL IN – FREE Postage

dausbiz

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
53,223
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
53,223
Reaction score
1,988
Points
596
boleh jadi agen tak boss
 
Sponsored Post

duan47

Active+ Member
Messages
2,767
Joined
Dec 15, 2008
Messages
2,767
Reaction score
99
Points
30
Kalau tak guna GPS, tak boleh melangkau jauhlah untuk mengesan alatan itu.

Boleh guna servis community sharing...

Maksudnya, device tu dikesan dgn hp org lain...
 

duan47

Active+ Member
Messages
2,767
Joined
Dec 15, 2008
Messages
2,767
Reaction score
99
Points
30
"ORANG NISMILAN! RISAU ANAK HILANG TANPA DAPAT DIKESAN?" 🙏
.
Risau dengan kejadian culik yang semakin menjadi-jadi? Risau anak berada di mana? Nak pastikan anak sampai di sekolah dengan selamat? Nak kesan lokasi anak dengan mudah? Mahu tingkatkan keselamatan anak?
.
"Saya terpikat dgn Trouver lepas tengok kat TV1 haritu. Sape sangka produk tempatan mampu capai tahap ni. Saya mmg puas hati. Takdela saya nak pening kepale risau-risau tak tau anak ada kat mana lagi. Mmg recommended!"
Izan, Kajang.
.
"Saya sekali beli 2 device. Sentiasa bawa. Letak dalam beg isteri. Senang nak ambil dia balik kerja. Waktu anak sekolah, letak dalam beg anak. Detect anak lebih cepat dengan Trouver. Bila jalan2 pasangkan kat poket baju anak yang paling aktif. Senang hidup. Bateri pun setahun sekali tukar. Tak pening."
-Koba, Sarawak.
.
"Kawan saya recommend Trouver kat saya."
-Tee, KL.
.
"Trouver terbaik! Boleh track walaupun dalam bangunan."
-Imran, Petaling Jaya.
.
"Product yang sangat berguna."
Farid, Shah Alam.
.
Lagi testimoni di http://on.fb.me/1KnnIvb
.
.
✆✆ UNTUK ORDER/PERTANYAAN ✆✆
>> WHATSAPP "TRV" ke 010-222 6819 <<
>> WHATSAPP "TRV" ke 010-222 6819 <<
>> WHATSAPP "TRV" ke 010-222 6819 <<
.
.
======================================
TROUVER, PERANTI PENGESAN LOKASI ANAK
======================================
Izinkan kami perkenalkan TROUVER ini;
TROUVER - Dicipta khas sejak 2014 lagi bagi membantu ibubapa meningkatkan keselamatan anak-anak.
.
Ianya dicipta untuk bantu ibubapa;
✔ MENGESAN LOKASI ANAK SECARA 'LIVE' DENGAN MUDAH DAN PANTAS
✔ BERKONGSI LOKASI ANAK DENGAN KELUARGA
✔ MENERIMA AMARAN SEGERA SEKIRANYA ANAK KELUAR DARI KAWASAN SEPATUTNYA
✔ MEMINTA BANTUAN ORANG RAMAI SAMA-SAMA MENGESAN LOKASI ANAK DENGAN MUDAH
.
Ramai ibubapa yang SUKA SANGAT dengan TROUVER. Mana taknya, hilang kerisauan mereka apabila dapat melihat LOKASI ANAK-ANAK mereka secara 'LIVE' dari smartphone mereka.
Sambil ibubapa sibuk bekerja, dapat juga mereka pastikan anak-anak mereka berada di lokasi yang sepatutnya menggunakan TROUVER.
.
.
==================================
BAGAIMANA TROUVER MEMBANTU ANDA?
==================================
.
👍 LANGKAH 1: SCAN PERANTI TROUVER pada smartphone anda.
.
✌ LANGKAH 2: LETAK PERANTI TROUVER pada anak.
.
👌 LANGKAH 3: PANTAU LOKASI ANAK dari smartphone anda.
.
MUDAH SAJA PENGGUNAANNYA!
.
Kegelisahan dan kerisauan ANDA pasti hilang apabila sentiasa dapat melihat LOKASI ANAK dengan menggunakan TROUVER. Daripada anda TERTANYA-TANYA anak berada di mana, KINI info lokasi anak anda berada di HUJUNG JARI!
.
.
==================================
DENGAN TROUVER, BANYAK FAEDAHNYA!
==================================
.
👉 MUDAH SETUP. Tak perlu 'wiring'. Senang saja nak setup, budak-budak pun boleh buat. Gerenti anda tak pening kepala!
.
👉 TERUS BOLEH PAKAI. Tidak perlu tunggu pengaktifan dari sistem. Harini anda terima Trouver, harini juga anda boleh tengok lokasi anak.
.
👉 TIADA YURAN BULANAN. Tak perlu pening-pening bayar bulan-bulan. Dengan Trouver, anda dapat jimat ribuan ringgit demi meningkatkan keselamatan anak.
.
👉 REAL-TIME TRACKING. Kesan dan pantau lokasi anak secara 'live'. Kalau anak sedang bergerak, anda dapat melihat pergerakan anak anda. Anda tak akan risau lagi sebab lokasi terkini anak ada pada smartphone anda.
.
👉 SOCIAL SHARING. Info peranti boleh share kepada ahli keluarga dan rakan-rakan tanpa had. Sekarang ni kalau berlaku kehilangan, orang akan share maklumat sahaja di FB. Tapi dengan Trouver, boleh share info peranti anak kepada orang ramai & mereka boleh sama-sama bantu mengesan lokasi anak.
.
👉 INSTANT ALERT. Anda akan mendapat amaran segera sekiranya anak keluar dari kawasan yang sepatutnya. Dengan ini, anda dapat mengambil tindakan sebelum kejadian yang tidak diingini berlaku.
.
👉 COMMUNITY TRACKING. Sekiranya smartphone anda tidak dapat mengesan lokasi anak secara terus, smartphone orang ramai, yang berada di sekitar lokasi anak anda, akan membantu melaporkan lokasi anak. Oleh itu, anda masih dapat mengesan dan memantau lokasi anak di mana jua anak anda berada.
.
.
SESUAI UNTUK ANAK-ANAK KECIL, SEKOLAH RENDAH MAHUPUN SEKOLAH MENENGAH.
.
DENGAN MEMILIKI TROUVER, ANDA AKAN DAPAT;
✔ Peranti Trouver
✔ Trouver Mobile App
✔ Trouver Web App
.
============
BONUS EXTRA
============
🎁 WARRANTY 1 TAHUN.
🎁 100% RISK-FREE. Jika peranti tidak berfungsi, kami ganti dengan yang baru!
.
==========================
KOS UNTUK MEMILIKI TROUVER?
==========================
HANYA RM127 SAHAJA (nilai sebenar RM597)
.
Ya, RM127...
.
DENGAN KOS RM127 INI, ANDA DAPAT:
✔ 1 unit Peranti Trouver (nilai sebenar RM199)
✔ Trouver Mobile App (nilai sebenar RM199)
✔ Trouver Web App (nilai sebenar RM199)
✔ Keselamatan Anak (tidak ternilai harganya!)
✔ Warranty 1 TAHUN
✔ FREE PosLaju (30 pembeli pertama)
✔ FREE Philips Bluetooth Speaker (1 pembeli bertuah)
.
✆✆ ANDA NAK OFFER NI?✆✆
>> WHATSAPP "TRV" ke 010-222 6819 <<
>> WHATSAPP "TRV" ke 010-222 6819 <<
>> WHATSAPP "TRV" ke 010-222 6819 <<
.
p/s: Whatsapp SEGERA bagi mendapatkan DISKAUN istimewa!
 

duan47

Active+ Member
Messages
2,767
Joined
Dec 15, 2008
Messages
2,767
Reaction score
99
Points
30
Terima kasih kepada yang berminat.

Anda nak DISKAUN bagi belian lebih dari satu?

GPS MURAH tak masuk akal kan ?

CEPAT2 PM inbox saya atau whatsapp saya taip "TRV" ke

010-222 6819
 

duan47

Active+ Member
Messages
2,767
Joined
Dec 15, 2008
Messages
2,767
Reaction score
99
Points
30
trouver8.jpg



Sekiranya anda ibu bapa prihatin, atau merancang untuk menggunakannya pada harta kesayangan anda yang lain, dapatkan maklumat berkaitan device Trouver hari ini secara percuma!
PM / wassap : 010-222 6819

COD area Seremban - PD - Tampin - Nilai



:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

duan47

Active+ Member
Messages
2,767
Joined
Dec 15, 2008
Messages
2,767
Reaction score
99
Points
30
Terima kasih kepada yang berminat.

Anda nak DISKAUN bagi belian lebih dari satu?

GPS MURAH tak masuk akal kan ?

CEPAT2 PM inbox saya atau whatsapp saya taip "TRV" ke

010-222 6819
 

duan47

Active+ Member
Messages
2,767
Joined
Dec 15, 2008
Messages
2,767
Reaction score
99
Points
30
Terima kasih kepada yang berminat.

Anda nak DISKAUN bagi belian lebih dari satu?

GPS MURAH tak masuk akal kan ?

CEPAT2 PM inbox saya atau whatsapp saya taip "TRV" ke

010-222 6819
 

smallvtec

Fun Poster
Messages
283
Joined
Feb 2, 2009
Messages
283
Reaction score
0
Points
10
Kalau Device ni seberang keluar dari Malaysia...contohnya masuk Siam atau Singapore....masih boleh di kesan ke ?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register