WTS - Toyota Corona (ST150) Supercharger

CG Sponsors




gajah

Fun Poster
Joined
Sep 29, 2009
Messages
317
Reaction score
0
Points
10
Salam semua warga CG,

saya ada kereta Toyota Corona versi ST150 untuk dijual.
engine dah convert ke 4agze supercharge (1.6cc).
Sudah endorse. Barang-barang yang ada kat kereta ni termasuk :

-bucket seat kiri kanan
-steering OMP
-fuel regulator SARD
-walbro external fuel pump
-air cond

road tak masih hidup sampai bulan april tahun depan. saya owner ke 3, tetapi mileage masih rendah sebab owner ke 2 yang tukar enjin tersebut. Enjin sedap, xda asap, gegar dan leaking.

Harga : RM 7000.00 neg
hubungi saya di : 012-2209659



 
Sponsored Post

yusry2007

Super Active Member
Joined
Oct 19, 2007
Messages
5,816
Reaction score
35
Points
70
best gak dpt main kete2 lama nie. tpi aper kan daya... hanya mampu berjalan kaki..
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020
keta ni boleh buat drif kan
 

gajah

Fun Poster
Joined
Sep 29, 2009
Messages
317
Reaction score
0
Points
10
bump..

geng CG, bgtau kat member2 lain pasal keta ni, mana tau kot kot ade yang nak beli..
terima kasih
 
Sponsored Post
Top
Log in Register