To Sell Wts - Tikar Sarawak - Tikar Segak Mas -- Termurah Di Pasaran!!!

CG Sponsors




my.name.is.nad

Legendary Member
Joined
May 12, 2008
Messages
10,496
Reaction score
6
Points
115
Tikar Segak Mas

Tikar jenis ini diperbuat daripada kulit kayu

Terdapat dalam beberapa saiz dengan harga yang amat berpatutan
AWAS! jangan tertipu dengan tikar jenis KLASAH yang mempunyai rupa yang hampir sama dengan Segak Mas namun berbeza kualitinya

Saiz Harga

7 x 10 RM 180

( Saiz terbesar yang ada untuk tikar sarawak )

Postage cost RM50 pos ke seluruh Malaysia.

* Harga yang dijual adalah FIRM non nego sebab even kat Sarawak pun tak kasi harga camni. Tikar ni direct dari rumah panjang tu sendiri sebab tu murah. Market price untuk tikar Sarawak di Kuching ada lah RM300+ untuk size 7 x 10 and ada boleh google harga dari penjual yang lain.

* For fast reply and more info please sms the seller at 0168515810 ( Christina ) Tqvm









 
Last edited:
Sponsored Post

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
128
berkat hari jumaat.............
 

azimlife

Super Active Member
Joined
May 31, 2007
Messages
9,623
Reaction score
151
Points
73
wahhh...
barang underwater lagik....:eek::D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register