{WTS}Tanah Kelapa Sawit di Senai 219 ekar

CG Sponsors




[email protected]

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,561
Reaction score
570
Points
166




Tanah Kelapa sawit untuk dijual.
Kelapa sawit umur 9 - 10 tahun.
Masih mengeluarkan hasil.
Terletak didalam kawasan industri senai.
Iskandar Development region(IDR)
2 km ke airport senai.
Kaveat terus kepada peguam.
Harga RM 110000 per ekar (nego)
Jika berminat bawa pembeli terus datang ke ladang.

Sila Hubungi no di siggy

TQ,regards.
 
Sponsored Post

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
mahalnya per ekar 110k RM . itu harga semasa ke bro .
 

maslinkcc

Fun Poster
Joined
Mar 29, 2008
Messages
707
Reaction score
13
Points
15
bro...tanah ni area mana? sesuai ke untuk development?
untuk perumahan ok ke?
kalau tempat cantik, sesuai untuk perumahan, mungkin saya leh sugest untuk company saya.
anything contact 012-7134498
 

maslinkcc

Fun Poster
Joined
Mar 29, 2008
Messages
707
Reaction score
13
Points
15
mahalnya per ekar 110k RM . itu harga semasa ke bro .
kira tak mahal sgt lah ni. seekar dalam 43000 kaki persegi ( anggaran).
rm 110,000 bagi 43000 = rm 2.55 hingga rm 3.00 (sekaki persegi)
boleh lah ni.
 
Last edited:

[email protected]

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,561
Reaction score
570
Points
166
bro...tanah ni area mana? sesuai ke untuk development?
untuk perumahan ok ke?
kalau tempat cantik, sesuai untuk perumahan, mungkin saya leh sugest untuk company saya.
anything contact 012-7134498
kalau perumahan kwn xpasti sebab tmpt kawasan industri btul2 sebelah Kilang MAN Truck...tapi ada gak dekat2 ctue perumahan...tpi tanah nie kira murah la gak nk berbanding tanah dekat sebelah yg dijual 17psf....
Klu nk wat investment mmg sesuai bro...sbg kawasan nie mmg sedia maklum tgh membangun....klu akn dtg maybe xdpt harga nie....owner pn xkasi markup lebih2...dia klu tahu markup lebih2 mmg dia tarik balik exclusive untuk pasarkn....
 

maslinkcc

Fun Poster
Joined
Mar 29, 2008
Messages
707
Reaction score
13
Points
15
kalau perumahan kwn xpasti sebab tmpt kawasan industri btul2 sebelah Kilang MAN Truck...tapi ada gak dekat2 ctue perumahan...tpi tanah nie kira murah la gak nk berbanding tanah dekat sebelah yg dijual 17psf....
Klu nk wat investment mmg sesuai bro...sbg kawasan nie mmg sedia maklum tgh membangun....klu akn dtg maybe xdpt harga nie....owner pn xkasi markup lebih2...dia klu tahu markup lebih2 mmg dia tarik balik exclusive untuk pasarkn....
owh..ni kat seelong tu kan?
dekat jek ngan rumah saya.mmg tak berapa sesuai untuk perumahan.tapi untuk kawasan industri bagus ni.
takpe...nanti saya tanye company saya.
mana tau boss ada plan nak buat industry area boleh recomend nih.
 

[email protected]

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,561
Reaction score
570
Points
166
owh..ni kat seelong tu kan?
dekat jek ngan rumah saya.mmg tak berapa sesuai untuk perumahan.tapi untuk kawasan industri bagus ni.
takpe...nanti saya tanye company saya.
mana tau boss ada plan nak buat industry area boleh recomend nih.
boleh bro xder masalah....janji jalan sudah....jgn guna style remote sudah....penat kwn nk lyn....
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
kalau mcm bro jual ni . kene beli sekaligus byk ekar atau boleh beli satu dua ekar ?

sorry kalau saya tanya . satu ekar tu berapa meter kali berapa meter ye ?
 

[email protected]

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,561
Reaction score
570
Points
166
kalau mcm bro jual ni . kene beli sekaligus byk ekar atau boleh beli satu dua ekar ?

sorry kalau saya tanya . satu ekar tu berapa meter kali berapa meter ye ?
bertanya xder masalah bro...nie semua ilmu....sedia berkongsi....1 ekar bersamaan berape meter kwn kurg mahir...tpi klu tanya per square feet = 1 ekar bersamaan 43560psf....
 

[email protected]

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,561
Reaction score
570
Points
166
kalau mcm bro jual ni . kene beli sekaligus byk ekar atau boleh beli satu dua ekar ?

sorry kalau saya tanya . satu ekar tu berapa meter kali berapa meter ye ?
kalau mcmnie tanah nie mmg owner nk jual sekaligus lumpsum 219+++ ekar....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register