To Sell [WTS] Samsung Digital Camera RM20 jer!!

CG Sponsors




rijal2009

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Jul 8, 2009
Messages
9,169
Reaction score
286
Points
81
Salam saya ada digital camera nak dijual camera ni sudah lama hilang, jumpa blk lepas saya pindah rumah ada dalam laci, camera ni classic punya tak ada lcd.. :D condition boleh guna, dah test flash semua ok..

Harga: RM20

gambar:








 
Last edited:
Sponsored Post

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
21,206
Reaction score
2,045
Points
206
digital ke filem
pixel
 

aztina

Active Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
1,930
Reaction score
1
Points
25
Owh.. sbb pak cik pon ade gak beli dgn member die.. hihi.. bru je mnggu lps.. Kasi ank die gne..:)
dok amik la satu dok..
wat koleksi hehe..

rumah aku ade satu brand ape ntah aku lupe dah..
tpi 3mp ble la sekadr nak gune hehe..
 

doctor_style

Active Member
Joined
Apr 26, 2010
Messages
1,555
Reaction score
2
Points
25
dok amik la satu dok..
wat koleksi hehe..

rumah aku ade satu brand ape ntah aku lupe dah..
tpi 3mp ble la sekadr nak gune hehe..
mmg nk mek 1.. nk meh hrga g pak cik doc beli 2.. mmg murah giler.. sbb brg lame kn
 

miecs

Super Active Member
Joined
Nov 12, 2009
Messages
5,486
Reaction score
355
Points
86
classic nih....leh buat collection bg penggemar camera.
 

rijal2009

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Jul 8, 2009
Messages
9,169
Reaction score
286
Points
81
sape nak beli? buat bidding xde org bid hahahaha...
sape nak pm aku, bpe harga pun xpa..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register