To Sell [WTS] Sale!!! Marks & Spencer and Next

CG Sponsors




darthspoket

Fun Poster
Joined
Dec 7, 2008
Messages
859
Reaction score
0
Points
10
These are all ORIGINAL and USED coats.

Condition "TIP TOP",were in great care.

Look like new.:)cgrock

Made in UK

Price quoted on each pic excluding courier. (Additional RM10 for courier).

COD location: Alamanda Putrajaya, Bandar Baru Salak Tinggi, Bandar Baru Nilai, Bandar Baru Bangi, Bukit Jalil Sepang.

For any COD location that is listed above, additional fuel surcharge will be charge, subject to location distance.

Any further detail and enquiries, pls do contact me at [email protected].

COD is preferred as the buyer can witnessed and check the items condition and quality.

"Seeing is Believing"

1. Marks & Spencer Coat 1 RM90 only.



2. Marks & Spencer Coat 2 RM90 only.



3. Marks & Spencer Coat 3 RM90 only.



4. Next Coat RM90 only

 
Last edited:
Sponsored Post

darthspoket

Fun Poster
Joined
Dec 7, 2008
Messages
859
Reaction score
0
Points
10
Ni plak koleksi baju kemeja.

Price refer to each pic.

"Seeing Is Believing"

1. Next Luxury Long Sleeve Shirt 1 (RM28 sahaja)




2. Marks & Spencer Long Sleeve Shirt 1 (RM28 sahaja)




3. John Rocha Long Sleeve Shirt (RM28 sahaja) RESERVED:)paid




4. Burton Short Sleeve Shirt (RM25 sahaja)




5. Bhs Easy Care Short Sleeve Shirt (RM25 sahaja)


 
Last edited:

darthspoket

Fun Poster
Joined
Dec 7, 2008
Messages
859
Reaction score
0
Points
10
6. Berketex Short Sleeve Shirt (RM25 sahaja)




7. Next Long Sleeve Shirt (RM28 sahaja)




8. Marks & Spencer Short Sleeve Shirt (RM25 sahaja)




9. Next Long Sleeve Shirt 2 (RM28 sahaja)




10. Marks & Spencer Non Iron Long Sleeve Shirt (RM28 sahaja)


 
Last edited:

metaaura

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2007
Messages
6,737
Reaction score
3
Points
65
waaa murah2... terliuar aku tgkkk
 

metaaura

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2007
Messages
6,737
Reaction score
3
Points
65
sume free size ke ni ???

nampak macam besar je

4. Next Coat RM90 only minat yang ni huhuh
 

darthspoket

Fun Poster
Joined
Dec 7, 2008
Messages
859
Reaction score
0
Points
10
sume free size ke ni ???

nampak macam besar je

4. Next Coat RM90 only minat yang ni huhuh
X... Bukan Free size...

Diff coat, diff size....

Pilih yg mana berkenan, and PM saya or email saya kalau nak tau further details...

Anyway, tuk Pic #4 Next Coat tu, detail size are as follows;
1. Shoulder to shoulder: 19in
2. Chest: 20in
3. Sleeves length: 25in
 

metaaura

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2007
Messages
6,737
Reaction score
3
Points
65
X... Bukan Free size...

Diff coat, diff size....

Pilih yg mana berkenan, and PM saya or email saya kalau nak tau further details...

Anyway, tuk Pic #4 Next Coat tu, detail size are as follows;
1. Shoulder to shoulder: 19in
2. Chest: 20in
3. Sleeves length: 25in
aduhs failed plak pasal inch2 ni hehehe.. tau S , M , L je

aku yang ade M itu pon agak besar sikit.. aku rase coat macam besar sikit dari baju kan huhuh
 

darthspoket

Fun Poster
Joined
Dec 7, 2008
Messages
859
Reaction score
0
Points
10
aduhs failed plak pasal inch2 ni hehehe.. tau S , M , L je

aku yang ade M itu pon agak besar sikit.. aku rase coat macam besar sikit dari baju kan huhuh
Hahahah...
Yup bro, coat ni size dia lain skit dari baju....
Sebab ia dipakai diluar, baju didalam....
So, a bit bigger than normal size baju....
Lagi satu, pakai coat ni nak kena sesedap rasa...
Xleh pakai pakai ketat sangat, nanti macam sarung nangka...
And xleh pakai besar sangat, nanti gedoboh plak....
So, sesedap rasa....:D
 

metaaura

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2007
Messages
6,737
Reaction score
3
Points
65
Hahahah...
Yup bro, coat ni size dia lain skit dari baju....
Sebab ia dipakai diluar, baju didalam....
So, a bit bigger than normal size baju....
Lagi satu, pakai coat ni nak kena sesedap rasa...
Xleh pakai pakai ketat sangat, nanti macam sarung nangka...
And xleh pakai besar sangat, nanti gedoboh plak....
So, sesedap rasa....:D
ahhh betul betul betul

tu la. aku pakai M ni rase dia macam besar sikit heheh..
nnt aku try nak cari S
 
Sponsored Post
Top
Log in Register