To Sell WTS Rokok Dunhill, Marlboro, Salem, Kent, Mild Seven RM75 sekarton (1st Page)

CG Sponsors




emkayzack

Fun Poster
Joined
Aug 28, 2006
Messages
747
Reaction score
10
Points
19
Salam

Rokok untuk dijual

rm75 per karton (Lagi banyak lagi murah)

pos tambah rm5 per karton via POSLAJU

Tempat COD Terkini:

1.Plaza Alam Sentral
2.Petronas Seksyen 7
3.IOI Mall Puchong - Runner Coverage
4.Stesen LRT Bandar Tasik Selatan - Runner Coverage
5.Ampang Point - Runner Coverage
6.Alamanda Putrajaya - Runner Coverage
7.Bandar Baru Bangi (Kompleks PKNS) - Runner Coverage


p/s: Kuantiti Minimum untuk penghantaran di kawasan berikut adalah 5 Karton

Waktu COD: Ditentukan oleh saya dan runner(mengikut kelapangan saya & runner)kekadang ada time saya & runner bz tak dapat memenuhi permintaan customer.






Testimonial dari CGRians

highly recommended! slalu deal 20-30karton xde hal nye. beli rokok free plastik. hehehe.
dah COD kat IOI Mall pagi tadi :)cgrock

barang baek. sy mesti piley :)cgrock
Aku dah angkat 2 karton ngan TT.siap beg plastik duty free dia kasi..
Esok baru nk hisap yg TT punya..stock beli kedai mamak yg ada ni x abis lagi :D
br angkut 2nd time ngan TT td..hahaha..thanks TT..
rasa dia ok..sama cm bli biasa kt kedai..member aku lk ckp lg sedap dr biasa..huhu..:)cgrock:)cgrock
aku punya rokok dah sampai ptg tadi..tapi x bukak lagi..tq tt..
Konfirm..rasa sama mcm yg Dunhill bercukai..terbaek dari ladang TT :D
Salam bro nak buat testi skit utk member2 cg nie hehehe servis tt memang tip top,hari jumaat lalu 2 bank in duit beli 1 karton dunhill hari isnin dah smpai pakai pos laju hantar ke kk pas2 yg plg best rasa rokok 2 sama mcm yg ada cukai punya hehehe anyway thank u very much tt nanti sy order lg k.....:D
boh kawe nok order 4 karton dunhill merah..kawe biasa isap rokok klia ni...biasa travel...rase dier mmg sama ngan rokok local..so warga CG jangan bimbang akan rase dier....ok...kasi support sama TT...hehehehe
bagus tt nie aku bagi markah paling tinggilah..walaupun aku x jumpa dia call jer time opis hour malam tuu jugak aku dapat. aku suh tunang aku amik ler. tt nak order lagilah dunhil 5 karton tempat biasa petronas seksyen 7. buat kenduri kawen nanti.harga seperti yang di persetujui.nanti aku call.standyny stok eh...
barang terbaik...aku dah amik 5 karton td....
 
Last edited:
Sponsored Post

an1003

Active Member
Joined
May 24, 2010
Messages
1,666
Reaction score
23
Points
30
wah..ni rokok yang beli atas kapal ke?
 

zali8057

Fun Poster
Joined
Feb 6, 2010
Messages
690
Reaction score
5
Points
15
dah cuba ker?///
takut rasa kertas kosong, x pun rasa lipas jer..
 

emkayzack

Fun Poster
Joined
Aug 28, 2006
Messages
747
Reaction score
10
Points
19
dah bro, beza dia murah je...hehehe

yang lain same..
 

azimlife

Super Active Member
Joined
May 31, 2007
Messages
9,619
Reaction score
151
Points
73
lama da aku cari benda ni.....
awal bulan 1 ada lg x??
nak bisnes....:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register