BTC USD 66,517.5 Gold USD 2,400.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell wts <RM540> Latest Sierra Wireless Aircard 881U (HSPA with GPS)

kiemiftah

Fun Poster
Messages
591
Joined
Aug 3, 2008
Messages
591
Reaction score
27
Points
20
LATEST SIERRA WIRELESS SIERRA 881U (HSPA MODEM)
with GPS TECHNOLOGY...


sierra%20881u.jpg


***************************************************

WARRANTY 1 YEAR (first 3 months 1 to 1 exchange) FOR MODEM...

FOR BATTERY & USB, warrnty 3 Months only...

***************************************************

FREE SHIPPING FOR MORE THAN ONE

***************************************************

Ask me the best price if you want more than one...best price...

***************************************************



 
Last edited:
Sponsored Post

dah lama tak tgk thread ni...

ok, skang saya dh ade bajet 500-600 utk modem...memang berminat ngan sierra...lama dh dok usha jer

haritu angkat package maxis huawei 220..tapi signal tak stable area saya...speed slalu drop...dlm 7 hari cooling period gak saya return balik...so skang nak subscribe celcom plak

sblum tu nak tanya, katakan kalau internal bateri tu dh kong, modem still boleh tangkap signal tak?..saya ade terbaca bro ade pakai modem sierra kan.

then, dlm tempoh warranty tu, camne nak deal ngan bro kalau ade problem? kena courier ke modem tu?
 
dah lama tak tgk thread ni...

ok, skang saya dh ade bajet 500-600 utk modem...memang berminat ngan sierra...lama dh dok usha jer

haritu angkat package maxis huawei 220..tapi signal tak stable area saya...speed slalu drop...dlm 7 hari cooling period gak saya return balik...so skang nak subscribe celcom plak

sblum tu nak tanya, katakan kalau internal bateri tu dh kong, modem still boleh tangkap signal tak?..saya ade terbaca bro ade pakai modem sierra kan.

then, dlm tempoh warranty tu, camne nak deal ngan bro kalau ade problem? kena courier ke modem tu?

Mmg kena courier....sb saya di kelantan...

biasanya kalau hntar esok..lusa boleh smp..

TTg warranty...ada masalah jer...contact saya..saya akn bgtau cara2 nk claim...samada hntar barang kpd saya semula..atau saya mintak awak hantar direct to my supplier..dia akan check dn akn gnti dgn yang baru....:)cgrock

Cara2 nk buat bayaran tekan order now kat atas tuh...terima kasih
 
thanks bro..

psl bateri plak camne?...nak tahu sebab kalau bateri dh kong, seblum tukar ke bateri baru tu still boleh guna ke modem nyer walaupun tanpa bateri?

My supplier baru jer test...

Jack SAID: I tested memang macam ni, keluarkan battery, tapi pc dpt detect modem & sambung ke celcom tanpa maslah

so takde masalah...nk beli bateri pun boleh direct dr saya...RM50..:-?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register