To Sell [WTS] PSP 2000 slim lite Piano Black

CG Sponsors




klon8504

Super Active Member
Joined
Jun 21, 2008
Messages
5,110
Reaction score
6
Points
65
salam...

kat sini ak ada nak jual psp slim 2000 slim and lite Piano Black..
firmware 5.00m33-3.

PSP2000 SLIM LITE PIANO BLACK














psp ni boleh main downlad game...
bukan recon.. tk caya jumpa mase nak beli tgk sendiri..
cuma ada satu unit sahaja.. sapa cepat dia dapat...
baru pakai 3 bulan....

kalu nak nego boleh kasi rm 760(memory card 4GB)..

condition baru pakai 3 bulan...

---1 x usb cable...
---1 x charge battery..
---1 x battery....
---1 x pouch psp.....
---1 x screen protector....
game terbaru.. anda pilih......


COD kat penang @ seberang jaya @ permatang pauh...

sbb nak jual.. ak beli kan tuk adik ak..tapii dia tk nak .. jadi dri ak simpan.. baik ak jual.. psp warna ice silver.. tapi kotak psp warna piano black.. siapa cepat dia dapat...

call / msg 017-7959146 (nazmi)
COD ari rabu minggu nie (17.12.2008) dan keatas.. sbb waktu tu je ak free..
 
Last edited:
Sponsored Post

yazaedar

Active+ Member
Joined
Apr 29, 2006
Messages
2,834
Reaction score
4
Points
25
mari mari beli......tuan tanah,,,aku tlg promot....mari mari tengok
 

kancil biru

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2008
Messages
11,641
Reaction score
1,099
Points
191
maaf bro tumpang tanya x tinggi ka harga nie.. saya x pasti la yg saya nampak kat midvelly tu jenis mcm mana sb saya pun x pandai sanagt tp dia bagi harga RM700 katanya nie first model punya so leh main game download juga
 

klon8504

Super Active Member
Joined
Jun 21, 2008
Messages
5,110
Reaction score
6
Points
65
maaf bro tumpang tanya x tinggi ka harga nie.. saya x pasti la yg saya nampak kat midvelly tu jenis mcm mana sb saya pun x pandai sanagt tp dia bagi harga RM700 katanya nie first model punya so leh main game download juga
salam.. okie sye bantu awk..
first model mugkin bermaksud... psp1000 yang gemuk atau dikenali dgn psp fat..

untuk sye jual nie.. psp 2000 slim yang buleh main down load game.. jika awk kurang pasti dgn rege nya.. awk buleh tgk diluar.. atau dipasar raya.. rege nya tk kurang dri rm 950...

diluar.. kemugkinan ade 2 jenis psp.. untuk harge rm 700.. kemugkinan psp recon.. dan juga psp yang tk buleh main download game.. sye dah survey banyak tempt.. skrng mmg harga psp nie dah naik sbb psp version terbaru.. motherboar terbaru.. keluran july2008 TA088V3...
 

klon8504

Super Active Member
Joined
Jun 21, 2008
Messages
5,110
Reaction score
6
Points
65
kebanyakn kedai pandai main rege.. contoh kalu awk tanya rege psp rm700 kemugkinan tk ade memory card 4gb. cuma dapt consule psp je.. bila awk tambah beli aksesori seperti earphone.. usb cable.. charge.. dan sebagai nye rege buleh cecah rm 900 juga.... jika bnyk surveyy rege mugkin awk akan thu dgn rege sebenar psp dipasaran..

jika beminat dgn tawaran saya.. awk buleh hunbungi saya 017-7959146
 
Sponsored Post
Top
Log in Register