BTC USD 37,895.3 Gold USD 1,799.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell WTS: PS2 Set -(RM400-neg)-

acidrock

Active Member
Joined
Sep 18, 2007
Messages
1,174
Reaction score
0
Points
20
Salam, aku nak jual PS2 aku ni. Berikut adalah butir-butirnya:-

DSC01816.jpg

DSC01817.jpg



-PS2 set -(power cable, wayar av, memory card sume de)

-Joystick -(2 joystick asal (local) rosak, so pembeli akan dapat
joystick PS1 (dlm gambar). Jgn risau, boleh pakai tp
1 je la)

-DVD Game - Ade la dalam 20 keping kut, juz take it (GTA series,
Mortal Kombat, King Of Fighter etc etc)

-Warranty - Still got warranty until 13/5/09. Setakat dalam
simpanan aku, PS2 ni xde prob. So, kalau pape jadi
sila pergi hantar baiki sendiri (ni aku kira release
terus,jgn tanya aku pape lagi dah).

-Kedai - SilverX (gambar resit). Kedai kat Summit USJ.

-Payment - Aku prefer COD, available area Shah Alam n Kg.Subang.

-Harga - Aku bukak harga RM400, tp bleh je kawtim asal jgn
melampau sudahlah kan. Siapa cepat dia dapat.

-Reason - Cuci tangan, dah bosan n nak buat modal join bisnes.
jual


Interested? PM me or YM dewa_perang2464
 
Sponsored Post

acidrock

Active Member
Joined
Sep 18, 2007
Messages
1,174
Reaction score
0
Points
20
Aku bg bump sket topik ni. Anyone interested juz pm me for the best price.
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
barulagi gak ek........
 

MasterZen

Super Active Member
Joined
Nov 8, 2006
Messages
5,563
Reaction score
190
Points
73
RM300 boleh ke? Pasai joystick nak kena beli baru tu... :D
 

diablo

Active+ Member
Joined
May 18, 2007
Messages
3,639
Reaction score
10
Points
25
Heh . patut kena kurangkan harga lagi ni :D :D

pada pendapat aku je la kan , jgn marah lak tuan tanah ..

pasalnya joystick yg asal da xde , n then dpt satu pulak tu .

yg paling den x berkenan pasal warranty tu la . lepas byr cuci tangan terus . mana la tau mmg da ada defect time ko jual , buyer terkebil2 la terpaksa tanggung di sebab kan terms of warranty ko cmtu

Seeloknya kalau nk lebih terjamin , ko bagi warranty 1 week at least . :)

Ini nasihat aku je geng , utk memudahkan barang ko terjual ;) . Peace
 

ejus

Active+ Member
Joined
Jun 25, 2007
Messages
2,536
Reaction score
0
Points
20
kalau tuan tanah dapat tunggu tu saya akan ambil lah.
 

latlanun

Fun Poster
Joined
Apr 9, 2008
Messages
314
Reaction score
0
Points
20
Salam, aku nak jual PS2 aku ni. Berikut adalah butir-butirnya:-

DSC01816.jpg

DSC01817.jpg



-PS2 set -(power cable, wayar av, memory card sume de)

-Joystick -(2 joystick asal (local) rosak, so pembeli akan dapat
joystick PS1 (dlm gambar). Jgn risau, boleh pakai tp
1 je la)

-DVD Game - Ade la dalam 20 keping kut, juz take it (GTA series,
Mortal Kombat, King Of Fighter etc etc)

-Warranty - Still got warranty until 13/5/09. Setakat dalam
simpanan aku, PS2 ni xde prob. So, kalau pape jadi
sila pergi hantar baiki sendiri (ni aku kira release
terus,jgn tanya aku pape lagi dah).

-Kedai - SilverX (gambar resit). Kedai kat Summit USJ.

-Payment - Aku prefer COD, available area Shah Alam n Kg.Subang.

-Harga - Aku bukak harga RM400, tp bleh je kawtim asal jgn
melampau sudahlah kan. Siapa cepat dia dapat.

-Reason - Cuci tangan, dah bosan n nak buat modal join bisnes.
jual


Interested? PM me or YM dewa_perang2464

Salam Bro,

rege kau jual tu mahal sbb ps2 slim unit kalau fat version tu x pe la,aku cadangkan kalau kau leh let go rm300 ok la...:D:D:-?
 

ejalmlk

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 8, 2008
Messages
10,523
Reaction score
43
Points
120
Yup slim unit tak ada kipas .,... kecuali yang baru punya ada kipas.....

mmm 300 la bro .....

shah alam
 

MasterZen

Super Active Member
Joined
Nov 8, 2006
Messages
5,563
Reaction score
190
Points
73
RM300 take it or leave it... :)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register