To Sell wts produk HALAL 100%

CG Sponsors




rehohk

Fun Poster
Joined
Mar 1, 2008
Messages
211
Reaction score
0
Points
10
produk halal 100%

anda mampu membuat pulangan dari belian anda..hanya ganti produk anda harian anda dgn produk HPA...anda dapat balik duit anda..

assalamualaikum...to all muslim..hav u heard about hpa..the one company that advertise about Radix ~mai secawan.

first, saya kat sini nak bukak peluang kepada umat islam..sbb ini satu2 kompani yg takde penindasan..diorang tak buat sistem piramid yang mane hanya org ats je duk goyang kaki..org bawah kerja macam nk mampus..sbb ape saya offer,sbb mak saya ada stockist..skrang alhamdulillah..pendapatan 4 angka..baru buat setahun-2tahun ... tapi tu masih sikit!
pendapatan top 10 hpa skrang paling tingi 120K..korang tak percaya??
sms...i will explain one by one..
system ni ikut syariah sbb...org ats wajib tlg org bawah...sbb tu dinamakan takda penindasan

plan pemasaran kat sini:
estockist.blogspot.com

insyaallah korang pon leh jadi mcm top 10...wpon diorang takde stockist,tp diorang blajar ilmu herba..
hpa satu2 company yg ajar ilmu herba pada ahli2 nya..bnyk program free disediakan..

hanya guna produk harian..shapoo,sabun,etc..sume ada point..skrg ade RFC..makan situ pon dapat point.
kdai prabut nak buka..beli perabut dapat point..hotel dah buka..duk hotel dapat point
HPA DAH BERKEMBANG WORLDWIDE..hinggakan skrg org cina tiru KOPI RADIX!!

yang penting,semua produk halal 100%..tiada keraguan..kosmetik pon ada..HPA memperjuang hak islam,smua produk dia buat untuk memenuhi tuntutan islam..skrang dah byk keraguan..kalo korg tnye PPIM seniri..dia akan jwb ubt gigi yg halal HPA n HALAGEl n lain dia tak berani cakap...cina dah sng2 bli logo halal..kat 7E, gula2 jelly keluaran munchy's..di COP HALAL..kat ingredient ada: PORK SKIN..so,jgn trust bangsa lain yang TAK PAHAM KONSEP HALAL DALAM ISLAM..pada mereka HALAL ITU BERSIH..diorg pon tatau samak tu ape..
korg pikir2 la...
sanggup ke makan benda tak halal..pakai benda tak halal n bawak g semayang??

untuk keterangan lanjut/jd ahli...0133719860(diskaun aku bg)

KEAHLIAN RM 30 SEUMUR HIDUP....TAKDE COMPANY YG BAGI KEAHLIAN GINI..KEAHLIAN KORG DIGUNAKAN UNTUK DANA UMAT ISLAM,BINA KILANG, n ETC..so tolong la islam!!kalo minat AKU AKN BG DISKAUN(MEAN KURG DARI 30)..BILA KORG JOIN, DAH TENTU STOCKIST AKN TLG JARINGAN N FOLLOW UP...jangan bimbang..HPA TAK TINGGALKAN AHLINYA..sebb HPA BUKAN SISTEM PIRAMID..so, KALO ORG ATS TAK TOLONG ORG BAWAH,ORG ATS PON DPT SKET..SBB TU KNA TOLONG TOPAP ORG BWH BG BALANCE!
 
Last edited:
Sponsored Post

happymior

Active+ Member
Joined
Jul 13, 2008
Messages
3,211
Reaction score
1
Points
25
erk...mcm best jer...nnti diskas dgn mak sedara ke sedara?
 

happymior

Active+ Member
Joined
Jul 13, 2008
Messages
3,211
Reaction score
1
Points
25
erk...HPA ke? igtkan ade medication jenis baru..
 

rehohk

Fun Poster
Joined
Mar 1, 2008
Messages
211
Reaction score
0
Points
10
erk...HPA ke? igtkan ade medication jenis baru..
yup...korg leh tanye mak aku...tak yah bli brg..mak aku bg tip tradisional...
nway,mak aku ade sijil herbalis...dia g kursus n abih thousands..
bekam,kiropraktik,iridology(tgk iris mata)

kalo korg nk tau..iridology pnye kaedah dijumpai oleh org islam tp bernard janson org putih yang amek kaedah nih dan blajar lebih mendalam(dia kaji kat burung antu yang patah kaki)...yang ni aku pnah g kursus skali..bile tgk mata member aku..surely,ape yang aku sbut dia ckap btul..tanpa dia bagi hint pape..aku leh sbut dia sakit kat mane...sakit sendi kat mane..rase camne..n dia kate btul sbb 3 ari lpas sbb dia jatuh n kesan...tapi..nabi pernah cakap, takde pnyakit yang tak leh brubat..sesungguhnya,ape yg Allah cipta..ada guna untuk hamba-Nya...cuma kita yang tak kaji...
 

happymior

Active+ Member
Joined
Jul 13, 2008
Messages
3,211
Reaction score
1
Points
25
yup...korg leh tanye mak aku...tak yah bli brg..mak aku bg tip tradisional...
nway,mak aku ade sijil herbalis...dia g kursus n abih thousands..
bekam,kiropraktik,iridology(tgk iris mata)

kalo korg nk tau..iridology pnye kaedah dijumpai oleh org islam tp bernard janson org putih yang amek kaedah nih dan blajar lebih mendalam(dia kaji kat burung antu yang patah kaki)...yang ni aku pnah g kursus skali..bile tgk mata member aku..surely,ape yang aku sbut dia ckap btul..tanpa dia bagi hint pape..aku leh sbut dia sakit kat mane...sakit sendi kat mane..rase camne..n dia kate btul sbb 3 ari lpas sbb dia jatuh n kesan...tapi..nabi pernah cakap, takde pnyakit yang tak leh brubat..sesungguhnya,ape yg Allah cipta..ada guna untuk hamba-Nya...cuma kita yang tak kaji...
location kt mn bro? mcm mn nk ctc ur mum tu? :-?
 

rehohk

Fun Poster
Joined
Mar 1, 2008
Messages
211
Reaction score
0
Points
10
selamat mencuba produk halal..keberkatan itu ada pada setiap titik peluh umat islam..meh3,try
 

rehohk

Fun Poster
Joined
Mar 1, 2008
Messages
211
Reaction score
0
Points
10
mari2....jum la jadi ahli..tlg org islam kita....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register