BTC USD 62,122.8 Gold USD 1,767.95
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell (WTS) ***** Powerbank Yoobao 11200mah***** Termurah Dari Ladang

aras2x

Active Member
Joined
Aug 10, 2010
Messages
1,197
Reaction score
3
Points
25
Salam.. saya nak jual Powerbank Yoobao 11200mah.. sesuai utk semua jenis smartphone.. kalo full charge, boleh charge fon sy 6kali..

saya gtau siap2, saya menjadi reseller pada kawan saya dan powerbank tu ada pada kawan saya yg juga merangkap supplier barang2 handphone seperti leather casing utk Galaxy S3 dan mcm2 lg, PM utk tanya stok barang..

powerbank YOOBAO tu original dan ada 6 bulan warranty <-- supplier yg bg warranty.. kalo rosak anta kt kawan sy balik..

STOK MASIH ADA TAPI TERHAD..
sy open pada sapa cpt dia dapat..
Item : Yoobao Powerbank 11200mah
Pakej : Fullbox siap dengan kabel2 dan converter utk hampir kesemua jenis smartphone..
Warranty : 6 bulan <--- dah nego ngn kwan sy utk extend waranty
Dealing method : POSLAJU sebab kawan saya tu ddok Penang

Harga :
RM130 seunit
RM240 2unit
RM450 5unit <--- promosi sampai 6 sept 2012 (stok clearance)
Gambar :

217852_3127544926676_1761287727_n.jpg

IMG095.jpg

IMG093.jpg


Specifications:
Item: Power Bank YB-642
For: Fix for various mobile phones and devices
Capacity: 11200mAh
Weight: 253g
Input: DC 5V-1000mAh
Output: 1. DC 5.3V-1000mA (MAX)
2. DC 5.2V-2000mA (MAX)
Dimension: 120mm x 75mm x 25mm
Power Status: Blue LED
Material: Non-flammable, ABS housing, Non-flammable PCB
Features:
- Charge up to 2 device the same time
- Torch light function
- Portable, rechargeable, and universal power pack
- Improve talk time and game playing time
- Flexible recharging of power pack via notebook USB port or wall adapter with USB charging cable
- Automatic recover function for your battery capacity of mobile phone or other device
- Meet all related safety standard

Kalau berminat boleh PM saya atau whatsapp di 0182436169


:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
warranty cover apa?

warranty kedai atau kilang?
 

brozul

Super Active Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
8,469
Reaction score
28
Points
70
Syok aku pakai ni...

Dah 10 bulan pakai...
 

aras2x

Active Member
Joined
Aug 10, 2010
Messages
1,197
Reaction score
3
Points
25
RM450 5unit <--- promosi sampai 6 sept 2012 (stok clearance)
 
Last edited:

kedaieverlast

Active Member
Joined
Jan 5, 2012
Messages
1,331
Reaction score
0
Points
20
harga mmg best habis. kalau nk cod di penang tu di mana ya? area usm boleh ke?
 

Ecurrency Experts

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Aug 20, 2011
Messages
25,732
Reaction score
108
Points
123
adoi,..baru ja beli minggu lepas..yg 11k jgk...RM300..huhu...
 

gOdFeLLa

Senior Member, InstaForex Official, Introducing Br
Paid Membership
Joined
Jan 4, 2007
Messages
9,441
Reaction score
401
Points
81
ori ke ni?
banyak jugak benda alah ni immitation
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register