BTC USD 63,193.7 Gold USD 1,808.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell [WTS]PERMATA Kayu NIBONG Tunggal&TAS RM50 EsOK PoS LAJU

ado_belako

Reported Scam/fraud
Joined
Jul 20, 2010
Messages
3,924
Reaction score
0
Points
25
SALAM SEMUA WARGA CG

NAK LET GO KAYU NIBONG TUNGGAL DAN KAYU TAS.
SETIAP SATU RM50.00 FREE POS.


ANTARA KELEBIHAN KAYU NIBONG TUNGGAL SEMUA DAH SEDIA MAKLUM KAN
-PENDINDING
-PEMBISA
-PENUNDUK
Khasiatnya:

- Mentawarkan Sihir dan niat Jahat
- Hindarkan unsur negatif seperti jin dan syaitan memang takut benda alah ni mungkin sebab pokoknya penuh duri
- Pemagar diri dari sihir
- Pemagar Kedai Jika dipasak 4 penjuru
- Pembisa jika terkena musuh boleh mendatangkan mudharat

IMG_7145.jpg

IMG_7144.jpg

IMG_7143.jpg


BHGIAN BELAKANG
IMG_7142.jpg


KAYU TAS JANTAN/MATAHARI
IMG_7147.jpg

IMG_7149.jpg

SAMBUNG DI PAGE 53 DAN SETERUSNYA
 
Last edited:
Sponsored Post

ado_belako

Reported Scam/fraud
Joined
Jul 20, 2010
Messages
3,924
Reaction score
0
Points
25
kayu ni ada dua batng dlm simpanan sy,
sebantng panjangya 14cm
dan sebatang lg 20cm..
harga tetap sama RM60.00
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
138
nak cari kayu

nak cari kayu

nak cari kayu
 

ado_belako

Reported Scam/fraud
Joined
Jul 20, 2010
Messages
3,924
Reaction score
0
Points
25
takut la plak nak miliki ni

hahahahahaahaha...
ape yg takutnye tuan..
klu pakai letak dlm wallet ker poket ker xder hal la..
yg pantangnye jgn pukul manusia dan binatang direct dgn kayu ni..

penunduk untuk binatang buas, insyaalah...
 

yazaedar

Active+ Member
Joined
Apr 29, 2006
Messages
2,834
Reaction score
4
Points
25
hahahahahaahaha...
ape yg takutnye tuan..
klu pakai letak dlm wallet ker poket ker xder hal la..
yg pantangnye jgn pukul manusia dan binatang direct dgn kayu ni..

penunduk untuk binatang buas, insyaalah...

pantang larang yang tu saja ka...atau ada pantang yang lain...
 

ado_belako

Reported Scam/fraud
Joined
Jul 20, 2010
Messages
3,924
Reaction score
0
Points
25
IMG_1822.jpg


cepat2 nak jual murah2 jer ni

RM60.00

(SOLD)
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register