[WTS] Paypal Funds 850USD Rate 3.35/3.3

CG Sponsors




mystologyx

Freshie
Joined
Feb 1, 2010
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
Ada sedikit paypal funds untuk dijual..
Rate 3.35..Skali jalan amek 3.3 senang cerita..
Maybank2u sahaja sebab bank lain tak ada online banking.
Nak jual sebab malas draw dengan paypal.
Kene tunggu lame.

YM : [email protected]

Cepat2..siapa cepat dia dapat..
 
Last edited:
Sponsored Post

ptgk88

Legendary Member
Joined
Feb 1, 2010
Messages
11,529
Reaction score
2
Points
115
Good trade

Look upon to trade with you again ....
 

Baby

Active+ Member
Joined
Sep 19, 2007
Messages
3,182
Reaction score
0
Points
20
err... tingin nak beli kat ko... tapi u're still newbie.. how can i trust u?
 

mystologyx

Freshie
Joined
Feb 1, 2010
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
nie ada print screen paypal aku dengan payment yang org dah buat..

Jangan risau aku cuma malas nak draw..Malas nak tunggu hari 3-4 hari..



sape2 berminat sila msg ym aku..aku nak tunggu sapa esok je sebab

kalo xde buyer gak aku nak draw ngan paypal..

YM : mystologyx
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register