BTC USD 63,460.7 Gold USD 1,770.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell [wts] OFFER DAH! amt power cushion buffer!!! protect ur car absorber!!

marcus02

Fun Poster
Joined
Sep 25, 2010
Messages
513
Reaction score
0
Points
10
AMT POWER CUSHION BUFFER
P1160216.jpg

P1160215.jpg

P1160218.jpg

P1160219.jpg

P1160333.jpg

P1160331.jpg


ADVANTAGES OF USING POWER CUSHION BUFFER
1. Rubber buffer can effectively solve the problem of springs weakness and recover the performance of the shock absorber.
2. Shock absorption effects felt in a mercedes benz car.
3. Protect shock absorber and suspension system to avoid oil leak.
4. The life of a normal shock absorber will be extended to more than 2 times.
5. Improve driving comfort and more stable during curve corner.
6. Improve braking efficiency.
7. Reduce noise and vibration during travelling.
8. Size for all type of car.
9. Less sound and maintanance for adjustable

PRICE: RM40/BOX ...EACH BOX INCLUDED 2 BUFFERS.
INSTALLATION : NO INCLUDED. CAN DIY.
PM me or sms me...
014-9314785 MARCUS


Sizes Available:
1. Model A: Spring Clearance (47mm)/ Spring Thickness (13mm)/
Spring diameter (173mm)
2. Model B: Spring Clearance (35mm)/ Spring Thickness (13mm)/
Spring diameter (160mm)
3. Model C: Spring Clearance (27mm)/ Spring Thickness (10mm)/
Spring diameter (131mm)
4. Model D: Spring Clearance (23mm)/ Spring Thickness (10mm)/
Spring diameter (113mm)
5. Model E: Spring Clearance (15mm)/ Spring Thickness (9mm)/ Spring
diameter (112mm)
6. Model F: Spring Clearance (12mm)/ Spring Thickness (15mm)/
Spring diameter (120mm)

Sizes for Various Car Models
userpostedimage4.jpg

userpostedimage3.jpg




successful trade~~

1) Biggie80 keta kebal EN424478652MY
 
Last edited:
Sponsored Post

bazsh

Super Active Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
7,020
Reaction score
12
Points
65
Senang ke nak pasang ni
Kalo absorber lama yg performance nyer dah kurang kalo pakai benda ni absorber tu akan jd ok ke?
 

marcus02

Fun Poster
Joined
Sep 25, 2010
Messages
513
Reaction score
0
Points
10
Senang ke nak pasang ni
Kalo absorber lama yg performance nyer dah kurang kalo pakai benda ni absorber tu akan jd ok ke?

ya boleh bro...
kalau tak erti pasang boleh pergi acc shop minta diaorang pasang juga...kalau beli sana memang mahal la.. tadi i tengok dia orang jual HID pun 600++ mahal gila...

dia ada kebaikan..
1. Rubber buffer can effectively solve the problem of springs weakness and recover the performance of the shock absorber.:)cgrock
 

bazsh

Super Active Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
7,020
Reaction score
12
Points
65
ya boleh bro...
kalau tak erti pasang boleh pergi acc shop minta diaorang pasang juga...kalau beli sana memang mahal la.. tadi i tengok dia orang jual HID pun 600++ mahal gila...

dia ada kebaikan..
1. Rubber buffer can effectively solve the problem of springs weakness and recover the performance of the shock absorber.:)cgrock
Selalunya upah pasang berapa TT?
Jadi kalo absorber ni dah teruk pun bila pasang benda ni akan pulih la dia nyer performance?
HID tu apa lak?
 

marcus02

Fun Poster
Joined
Sep 25, 2010
Messages
513
Reaction score
0
Points
10
Selalunya upah pasang berapa TT?
Jadi kalo absorber ni dah teruk pun bila pasang benda ni akan pulih la dia nyer performance?
HID tu apa lak?

upah dia tak pasti ler... i tak tolong orang pasang pun..=)
agaknya 10,20 je la..boleh nego kalao ko tau orang la..
HID tu lampu putih tu kan macam bmw ...
 

biggie80

Active+ Member
Joined
Jul 14, 2010
Messages
3,293
Reaction score
802
Points
71
1 set(f+r) untuk iswara 04 (keta kebal) bp TT, pm pls
 

bazsh

Super Active Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
7,020
Reaction score
12
Points
65
1 kotak ni utk berapa absorber bro?
1 absorber 1 set cushion ke?
COD area mana?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register