To Sell WTS - Nokia E90

CG Sponsors




Sponsored Post

adioamigoes

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2008
Messages
108
Reaction score
0
Points
10
boleh trade in dengan any phone 400RM dan kebawah. can make a video call + A2DP compatible... :)
 

Putra_Quezee

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Feb 7, 2008
Messages
1,287
Reaction score
19
Points
25
perghhh best wooo hp nie... q sampai sekarang pakai lagi.... tolong bump untuk tt....
 

adioamigoes

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2008
Messages
108
Reaction score
0
Points
10
perghhh best wooo hp nie... q sampai sekarang pakai lagi.... tolong bump untuk tt....
thanks beb, memang best. lebih2 lagi kalu slalu connet internert. senang nak cek / balas email. qwerty keyboard yang besar senang nak type. Ada GPS lagi tuu. Housing memang tak tahan sbb memang jenis housing E90 prob mcmtu sbb aluminium material. paint pun senang peel. :D
 

Putra_Quezee

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Feb 7, 2008
Messages
1,287
Reaction score
19
Points
25
bab housing tu memang masalah utama e90... q pun baru je tukar housing.... tapi hp ni memang best...
 

adioamigoes

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2008
Messages
108
Reaction score
0
Points
10
bab housing tu memang masalah utama e90... q pun baru je tukar housing.... tapi hp ni memang best...
memang betul tu housing punyer cat mudah tanggal. klu tuka housing baru AP set dlm as low as 150RM je pun. nak beli housing ori giler punyer mahal sampai 380RM. :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register