To Sell WTS-nokia 2100(SOLD!)

CG Sponsors




hailz

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2008
Messages
3,826
Reaction score
81
Points
30
Nak Let go NOKIA 2100 dengan harga MAUT!






-New Housing!
-New quality battery!
-New Charger!
-Harga: SOLD!!(TO BRO ZAINAL-PERAI)

-Hubungi 017 4633139(lee)atau 019 4271390(lee)
 
Last edited:
Sponsored Post

diablo

Active+ Member
Joined
May 18, 2007
Messages
3,639
Reaction score
10
Points
25
Muahaahahahaha berpatutan ke bro ? :eek: :eek:
 

hailz

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2008
Messages
3,826
Reaction score
81
Points
30
masih ada!

Handphone mmg nampak baru.byk dah tukar.bagi puas hati.mari2.handphone masih ada prefer COD. POS LAJU pun boleh:):)
 

viper21my

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2006
Messages
7,561
Reaction score
145
Points
73
bro, nokia yang ada lampu suluh tu pun baru RM98, bukan nak spoil, cuma diorang gelakkan harga ko la bro .. peace
 

hailz

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2008
Messages
3,826
Reaction score
81
Points
30
gelak??

bro, nokia yang ada lampu suluh tu pun baru RM98, bukan nak spoil, cuma diorang gelakkan harga ko la bro .. peace
aku x kisah nak gelak ke apa ke.aku TAK urgent sell.ko pi kedai jual sampai 120.aku bagi cukup bepatutan.ini model legend walau x legend cam 3110.model lampu suluh nak 90 pun boleh yang baru:)):)):)).tapi kualiti xla setanding product lama nokia.:">
 
Sponsored Post
Top
Log in Register