To Sell Wts - nikon & canon d50, d70, d80, 1D mark 2, 40D & lens dari japan!

CG Sponsors




anuarul

CG Top Poster Club
Joined
Jan 9, 2009
Messages
26,151
Reaction score
104
Points
133
salam,

- test market brg2 dslr 2nd dr japan.
- tolong kwn study sana jual.
- barang ada di Jepun, confirm cun, shipping dgn insuran
dalam masa 5-7 hari pejabat pos bekerja. :D
- tak tipu, sebab ako pun beli dengan kawan ako D80! :)
- berminat? boleh lihat pic (kondisi brg tiptop), buat bayaran
dan brg akan sampai terus ke rumah dgn pos laju.
- kepada sesiapa yang berminat/percaya pakej pos2 shj.
- cod kat japan :)

boleh
SMS/PM---> lurauna 012.355.24.09

terima kasih kerana sudi melawat kedai ini.
----------------------------------------------------------------------------------------

Nikon D80 (sc sc 1.9k++)
rm2250 firm include postage

like new!
body 9.9/10
sc 1.9k++

inludes~
cd
battery
charger
strap
usb cable
av cable
4 giga sd
free original wire remote :eek::D






----------------------------------------------------------------------------------------

Nikon D50 Body (sc 1.3k only!)
rm1500 firm include postage

like new!
body 9.9/10
sc 1.3k only!
screen protector scratched
hand grip,minor scratched

includes~
cd
battery
charger
strap
usb cable
av cable
box
D50 official guide book and DVD(ofcourse in japanese)

pic:




----------------------------------------------------------------------------------------

Nikon D70 Body (sc 1.3k only)
rm1500 firm include postage

like new!
body 9.99/10
sc 1.3k only!
calar hanya pada screen protector

inludes~
cd
eyecap DK-5
battery
charger
strap
usb cable
av cable
box
optional extras battery (+rm50)
optional wire remote (+rm50)

pic:




----------------------------------------------------------------------------------------

Nikon D70 Body (sc 8k only)
rm1350 firm include postage

body 9/10
sc 8k
screen protector scratched
hand grip strached

includes~
cd
battery
charger
strap
usb cable
av cable
box

pic:




----------------------------------------------------------------------------------------
 
Last edited:
Sponsored Post

virtualmetal

Fun Poster
Joined
Jan 26, 2008
Messages
585
Reaction score
1
Points
15
dengan jumlah riban2 mcm ni sape la berani main pos2 ni.
 

anuarul

CG Top Poster Club
Joined
Jan 9, 2009
Messages
26,151
Reaction score
104
Points
133
dengan jumlah riban2 mcm ni sape la berani main pos2 ni.
setuju cakap bro,,,tapi ako pun amik brg kat die..,sampai, insyaallah..,,sape yg berani dan berminat boleh la..:D


LENS NIKON

lens Nikon.........,,:D

Nikon AF 50mm 1.4N
rm1000 firm include postage

made in JAPAN (not made in thailand)

free filter worth RM100++
body 9.99/10
lense 9.99/10

set like new..all are includes

pic:



---------------------------------------------------------------------------------------

Nikon AF 85mm 1.8
rm SOLD

-------------------------------------------------------------------

Nikon AF 80-200 2.8 N (takde stok sekarang, kalau nak boleh carikan)

harga dalam RM3k ++

cth pic yg telah terjual:



 
Last edited:

anuarul

CG Top Poster Club
Joined
Jan 9, 2009
Messages
26,151
Reaction score
104
Points
133
CANON LENS


Canon Collar Tripod for EF 70-200 USM

RM300

Sigma 70-300 APO Canon Mount
RM 750

Canon EF 100mm 2.8 Macro
RM1400

Canon EF 2x Extender
RM850

Canon EF 85mm 1.2L mark 2
RM 7200

Canon EF 50mm 1.2L
RM 5100

Canon EF 50mm 1.4 USM
RM1200

Canon 550 EX Flash
RM950



CANON DSLR

Canon 1D mark 2
RM5600

All in Box
sc 9k+
free gift sd 4 giga
free 1 extra battery

Canon EOS 40D
RM2600

like new!
body 9.9/10
sc ~10k
serviced from canon centre
inludes~
cd
battery
charger
strap
usb cable
av cable
box

Canon EOS Digital Kiss X2 Kitlens

RM2000


/// GAMBAR AKAN DI UPDATE JIKA BERKESEMPATAN KELAK...TERIMA KASIH.
 
Last edited:

anuarul

CG Top Poster Club
Joined
Jan 9, 2009
Messages
26,151
Reaction score
104
Points
133
COD better lah.. camera std xdak ker TT?..
ye la bang,,cod mmg paling baik,,just nak tolong bisnes kawan, dpt la sikit duit kopi,,kalau ada modal, mmg leh amik dulu, then jual kat sini.. :D

camera std tu camane bang?
 

anuarul

CG Top Poster Club
Joined
Jan 9, 2009
Messages
26,151
Reaction score
104
Points
133
Bump.........................
 

skateedge

Fun Poster
Joined
Apr 27, 2008
Messages
783
Reaction score
4
Points
15
salu camera kt jepun manual dlm camera dlm bahasa jepun..
yg ni mcm mane bro?
 

anuarul

CG Top Poster Club
Joined
Jan 9, 2009
Messages
26,151
Reaction score
104
Points
133
salu camera kt jepun manual dlm camera dlm bahasa jepun..
yg ni mcm mane bro?
manual je jepun,,,lain2 sama mcm set sini, mc ako angkat d80 kat die ..manual ako print kat internet..bace je, same gak..:D

ada set dslr and lens lain..canon nikon,, nnt kalu lapang ako uplod...tak beli takpe,,boleh cuci mate......:D
 

Harimau_kumbang

CG Top Poster Club
Joined
Aug 3, 2007
Messages
23,096
Reaction score
335
Points
141
ye la bang,,cod mmg paling baik,,just nak tolong bisnes kawan, dpt la sikit duit kopi,,kalau ada modal, mmg leh amik dulu, then jual kat sini.. :D

camera std tu camane bang?
silap.. bukan kamera.. tapi lense std..biasa kalo beli kat kdai mesti ada lense..
kalo nak suh aku beli.. COD ok kot.. :D:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register