BTC USD 57,032.7 Gold USD 1,787.61
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell wts- Nice CELCOM & DIGI number!!(HARGA TURUN LAGI!!)

hailz

Active+ Member
Messages
3,826
Joined
Aug 27, 2008
Messages
3,826
Reaction score
81
Points
30
-Aku nak let go offer kaw kaw utk number CELCOM & DIGI prepaid!!
-Kena tukar nama n IC masa COD/direct buy kat aku!
-Better jumpa kat CELCOM n DIGI CENTER!



019 44 22 99 X



014 909 101 X



-Price RM40 CELCOM, RM30 DIGI!!(DAH TURUN HARGA!!!)each

-Angkat 2 sekali hanya RM60!!

-Contact 017 4781355, 017 4633139(Lee)
 
Last edited:
Sponsored Post

adamma

CG Top Poster Club
Messages
23,639
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
bro,aku ada no cantik tp dh expired lama dh.. belh perbaharui lg x? sbb nk jual...
 

gastacopz

Legendary Member
Messages
11,331
Joined
Sep 7, 2008
Messages
11,331
Reaction score
19
Points
120
-Aku nak let go offer kaw kaw utk number CELCOM & DIGI prepaid!!
-Kena tukar nama n IC masa COD/direct buy kat aku!
-Better jumpa kat CELCOM n DIGI CENTRE area Seberang Jaya,Penang!



019 44 22 99 X



014 909 101 X



-Price RM60 CELCOM, RM50 DIGI!!each

-Angkat 2 sekali hanya RM100!!
-BOLEH NEGO SIKIT SIKIT!!
-Contact 017 4633139(Lee), 019 4271390(Iee)

full number pliz
 

Bro Gamat

Fun Poster
Messages
518
Joined
Dec 15, 2008
Messages
518
Reaction score
0
Points
10
Seberang jaya...mak oii..tak dapek teman nolong nye yob! jauh bebenor beli no... tukor kat KL tak leh???
 

hailz

Active+ Member
Messages
3,826
Joined
Aug 27, 2008
Messages
3,826
Reaction score
81
Points
30
nak pos pun boleh.:) tapi kena tukar nama.le.kena contact Celcom n digi centre kalau betul2 nak konpom nak amik nber sim tu:)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register