[WTS]MyDownloader-Download dari 13 hosting dengan 1 akaun!RS,MU,FS,etc(RM17/month!!!)

CG Sponsors




aBe_kun89

Active Member
Platinum Member
Joined
Jun 24, 2010
Messages
2,309
Reaction score
43
Points
35


Apa itu MyDownloader?

MyDownloader adalah sebuah platform alternatif yang berfungsi untuk memuat turun file dari 12 hosting terkenal seperti Rapidshare,Megaupload,Fileserve,Depositfiles,EasyShare,Filesonic,Mediafire dan lain2 dengan kelajuan premium walaupun anda tidak mempunyai akaun premium dari hosting itu.Cuma dengan membeli akaun premium di MyDownloader,anda sudah mempunyai kelebihan untuk mendownload dari 12 premium akaun dengan kelajuan maksimum/tanpa countdown/tanpa captcha/tanpa ads/tanpa survey.Just paste the links,and proceed!

12 hosting?Yang mana satu?
Buat masa ini,MyDownloader menyediakan Rapidshare,Megaupload,Fileserve,Depositfiles,EasyShare,Uploaded.to,Netload.in,Oron.com,Filesonic,Letitbit.net,Turbobit.net,Extabit.com dan Mediafire.com.Hosting lain akan ditambah dari masa ke semasa.

Apa yang saya perlu buat sebagai permulaan?
Sila REGISTER DI SINI secara percuma.Selepas itu,anda akan menerima 250mb bandwith sebagai 'trial'.Cuba dahulu,kemudian jika berpuas hati,boleh upgrade kepada premium akaun.

Berapa banyak saya boleh download untuk sehari?
Sebagai ahli premium,anda akan dapat 3gb setiap hari untuk limit download.Namun,baki bandwith setiap hari boleh dikumpul sehingga mencecah 15gb.Contoh:

Case 1
Anda cuma download 2gb pada hari Isnin,pada hari Selasa anda akan dapat 3gb(hari Selasa punya) + 1gb(baki hari Isnin) = 4gb

Case 2
Hari pertama sehingga hari kesembilan anda tidak download langsung.Maka pada hari kesepuluh anda ada 15gb bandwith(maksimum),anda habiskan kesemua 15gb itu.Pada hari kesebelas,anda akan dapat 15gb lagi(untuk baki hari keenam sehingga hari kesepuluh)





Harga Asal

USD4.95(3hari) = RM15.84
USD7.95(30hari) = RM25.44
USD19.95(90hari) = RM63.84
USD34.95(180hari) = RM111.84
USD59.95(365hari) = RM191.84

*Rate : 3.2

Harga dari saya

3 hari = RM10 (Jimat RM5.84)
30 hari = RM17 (Jimat RM8.44)
90 hari = RM50 (Jimat RM13.84)
180 hari = RM95 (Jimat RM16.84)
365 hari = RM210 (Jimat RM18.16)

Rebut peluang ini sementara promosi ini masih ada!!:)paid:)paid​

Tutorial download


Copy dan paste semua link download dalam kotak 'add link'


Tunggu sehingga MyDownloader selesai download semua file ke server(biasanya tak lebih 30 saat)


Bila dah selesai,boleh start download


Ready to proceed


Download files serentak


Kelajuan premium(bergantung kepada transfer rate maksimum internet anda)
Langkah-langkah pembelian :

1)Sila PM atau YM atau Email saya di abe_kun89[at]yahoo.com untuk detail pembayaran/akaun bank/jenis akaun MyDownloader yang ingin dibeli.Saya akan mengesahkan stok akaun sebelum anda melakukan pembayaran.

2)Penyerahan akaun akan dibuat dengan segera.Sila beri masa kepada saya selewat2nya 6 jam.

3)Pembeli disarankan untuk membuka akaun dahulu di Mydownloader sebagai free user dan mencuba dahulu perkhidmatan yang disediakan.DAFTAR DI SINI

Peringatan :

1)Dilarang berkongsi akaun dengan orang lain.Jika pihak MyDownloader dapat mengesan 2 IP pada satu akaun pada masa yang sama,IP dan akaun anda akan di banned!

2)Saya adalah authorized reseller MyDownloader.Jika akaun anda dihack/phishing,saya akan cuba mendapatkan semula akaun yang baru.

3)Sebarang masalah mengenai server,file download,masalah password dan lain2 sila berhubung terus dengan admin MyDownloader di section SUPPORT.

>>>>>>>>>>Daftar di MyDownloader.com secara percuma dan terima 250mb sebagai percubaan<<<<<<<<<<

Sebarang kemusykilan boleh diajukan di thread ini.Looking ahead to cooperate with you guys~:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

aBe_kun89

Active Member
Platinum Member
Joined
Jun 24, 2010
Messages
2,309
Reaction score
43
Points
35
-Reserved for Testimonies-
 

aBe_kun89

Active Member
Platinum Member
Joined
Jun 24, 2010
Messages
2,309
Reaction score
43
Points
35
-delete this please-
 
Last edited:

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
wah ... nak la ni bro, sejak bila ang jadi agen ni... berpaling tadah dari ZP ke?
 

aBe_kun89

Active Member
Platinum Member
Joined
Jun 24, 2010
Messages
2,309
Reaction score
43
Points
35
wah ... nak la ni bro, sejak bila ang jadi agen ni... berpaling tadah dari ZP ke?
hehe...mana ada...maseh setia bro build!cuma buat side income je nih..mai la beli..dapat income pasif!hehe..:))
 

khairuls

Super Active Member
Joined
Sep 20, 2010
Messages
9,212
Reaction score
10
Points
65
wahh...best ni... camne nk buat payment abekun?


lps d.load, leh upload kat ZP...hahahaha
 

aBe_kun89

Active Member
Platinum Member
Joined
Jun 24, 2010
Messages
2,309
Reaction score
43
Points
35
wahh...best ni... camne nk buat payment abekun?


lps d.load, leh upload kat ZP...hahahaha

PM aku bro dan nyatakan ko nak pakej berapa hari punya...lepas tu akan bagi akaun bank untuk ko bank in~
:)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register