BTC USD 42,542.3 Gold USD 1,753.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

[WTS] Komuniti Usahawan IM LEJEN dilancarkan! Riuh sekampung.

wpe

Fun Poster
Joined
Jan 28, 2007
Messages
807
Reaction score
10
Points
25
Hai gaisss...

Pada 26 Ogos 2019 yang lepas, Produk Membership IM LEJEN sudah pun dilancarkan.
Tak sampai 24 jam pelancaran sudah hit 100 unit jualan!
Memang HOT habis!

Apa bende IM LEJEN ni?

IM LEJEN ni adalah satu komuniti yang disediakan untuk usahawan online dan bakal usahawan online yang terbesar di Malaysia, Ianya portal keahlian yang mana dengan menjadi ahli IM LEJEN, anda akan dapat akses kepada:
1. Panduan video/tutorial berkenaan bisnes online dari asas sehingga advance
2. Softwares/tools premium yang anda boleh gunakan utk promosi atau automated kan bisnes anda.
3. Resources/sumber produk dengan lesen PLR yang anda boleh jual semula dan simpan 100% keuntungan (anda yang join affiliate mesti suka yang ini..)
4. Siri webinar
5. Interview dengan pakar2 dalam pelbagai niche bisnes - semua untuk anda belajar dari pengalaman bisnes mereka
6. Proven case study/teknik2 terkini pemasaran online

Ia umpama one stop centre untuk anda belajar ilmu bisnes online.

Kandungan akan sentiasa dikemas kini setiap minggu, setiap bulan supaya anda sentiasa mendapat ilmu yang terkini.

Malah anda boleh jana income pasif bila join IM LEJEN ni...

Berapa kos nak join IM LEJEN?

Dalam bulan pelancaran ini, berikut adalah pilihan langganan IM LEJEN:

1. Bayaran RM29 untuk bulanan
2. Bayaran RM157 setiap 6 bulan
3. Bayaran RM290 untuk tahunan


Pilih lah langganan tahunan dan anda jimat lebih banyak!

IM LEJEN ni sesuai untuk bisnes apa?
IM LEJEN wujud khusus untuk semua usahawan online, untuk anda yang ada produk fizikal atau servis sendiri, anda yang buat bisnes dropship, ecommerce, pemilik produk digital juga agen affiliate.

Macam mana nak join IM LEJEN?
Anda kena pantas sebab harga diskaun ini dibuka untuk masa pelancaran ni aje...
klik sini www.goimlejen.gr8.com untuk sertai IM LEJEN sekarang.


box card im lejen.png



Jumpa anda nanti dalam portal IM LEJEN.


p/s: Nak BONUS? Sila klik sini www.wasap.my/60197783765/bonusimlejen
 
Sponsored Post

wpe

Fun Poster
Joined
Jan 28, 2007
Messages
807
Reaction score
10
Points
25
.
Oleh sebab komuniti IM LEJEN ini anda kena langgan, so pilihan bayaran sama ada guna online transfer atau CDM memang takda.
.
Anda cuma boleh dapatkan IM LEJEN dengan menggunakan kad debit atau kad kredit atau guna paypal sebab ia adalah langganan. Maksudnya kad atau paypal anda akan dicaj secara automatik bila tiba waktu utk renew langganan anda nanti.
.
Selagi mana anda kekal dengan komuniti IM LEJEN selagi itu anda akan dapat semua updated content mereka pada setiap minggu dan setiap bulan. Malah sebagai ahli anda juga boleh jana income pasif dengan memperkenalkan IM LEJEN kat orang lain yang berminat.
.
Diskaun pelancaran IM LEJEN dibuka sekarang.
Boleh klik sini terus:-
www.goimlejen.gr8.com

Grab membership tahunan utk lebih jimat $$
 

wpe

Fun Poster
Joined
Jan 28, 2007
Messages
807
Reaction score
10
Points
25
Tak penat ke asyik langgar dinding?
Nak tak kalau saya kata dengan hanya RM29 sahaja sebulan anda boleh belajar banyak ilmu bisnes online dan akses kepada software/tools yang membantu bisnes anda?
.
Bukan tu je, anda pun boleh jana income pasif setiap bulan tanpa henti selagi anda menjadi komuniti kami - IM LEJEN.
.
Klik sini www.goimlejen.gr8.com
.
.
P/S: ada bonus utk anda
==》》 www.wasap.my/60197783765/bonusimlejen

.
Rugi sangat kalau tak ambil peluang ni sekarang**
IMG_20190828_175451_909.jpg
 

wpe

Fun Poster
Joined
Jan 28, 2007
Messages
807
Reaction score
10
Points
25
Gaisss.
Membership IM LEJEN akan naik harga dalam masa terdekat ni..

Sekarang harga langganan cuma RM29 hengget jee sebulan.. anda dapat akses ke panduan bisnes online, software dan tools pemasaran.. juga akses kepada produk produk premium lesen PLR yang anda boleh jual semula dan simpan 100% keuntungan jualan.

Klik sini
http://nak.la/ynbJ

IMG_20190828_162810_604.jpg
 

wpe

Fun Poster
Joined
Jan 28, 2007
Messages
807
Reaction score
10
Points
25
π—œπ—  π—Ÿπ—˜π—π—˜π—‘ 𝟭𝟬𝟭
.
Dalam masa pelancaran ini, anda sebenarnya dah dapat harga diskaun besar bila langgan sebagai ahli Komuniti IM LEJEN.
Dan pastinya, selepas tamat pelancaran, anda kena keluarkan kos yang lebih besar kalau nak jadi ahli .
.
Dan jika anda join sekarang , anda dah locked harga langganan dengan diskaun tanpa perlu risau pasal kenaikan harga lagi. Apa yang anda bayar sekarang, itu lah yang anda akan bayar nanti untuk bulanan seterusnya
.
Klik sini dan locked.harga diskaun anda

http://nak.la/ynbJ
Nak.BONUS?
Tanya sini www.wasap.my/60197783765/bonusimlejen

69668079_1164573823753619_1377274374058409984_n.jpg
 

wpe

Fun Poster
Joined
Jan 28, 2007
Messages
807
Reaction score
10
Points
25
π—”π—Ÿπ—”π— π—”π—ž!
π—œπ—  π—Ÿπ—˜π—π—˜π—‘ 𝗛𝗔π—₯π—šπ—” π—‘π—”π—ž π—‘π—”π—œπ—ž 𝗗𝗔𝗛!
.
Ini memang BETUL dan akan ada kenaikan harga dalam masa terdekat ni.
.
Anda jangan lambat, sekarang nak join cuma bayar RM29 jee sebulan
Memang tak masuk akal berbanding dengan apa yang anda akan terima dalam membership area ni nanti.
.
So cepat grab offer ni sekarang juga
http://nak.la/ynbJ
.
Lambat nanti jangan tanya kenapa kena bayar lebih.
.
IM LEJEN - http://nak.la/ynbJ


PLR IM LEJEN.PNG
 

wpe

Fun Poster
Joined
Jan 28, 2007
Messages
807
Reaction score
10
Points
25
Gaisss...

03/09/2019 harga langganan IM LEJEN akan di naik kan.

Cepat grab dan locked harga ini sekarang

http://nak.la/ynbJ
 

wpe

Fun Poster
Joined
Jan 28, 2007
Messages
807
Reaction score
10
Points
25
Saya rasa anda pasti kenal dengan Shopievo.
Team yang mengegarkan dunia IM malaysia dengan
product ecommerce mereka.

Team ini juga sangat kerap release
tools dan marketing softwares terbaru pada setiap
bulan...

Rata-rata produk mereka, harga paling murah
pun RM97.

Bayangkan setiap bulan anda beli
produk mereka, selama setahun berapa
dah anda spend?

RM97 x 12 bulan = RM1164 minimum
(fuhhh!..banyak ni...)

Tapi apa kata kalau hanya dengan RM29 sahaja
sebulan.. atau RM290 setahun anda boleh dapat
akses produk produk yang berharga ribuan ringgit
seperti ini?

Memang jimat habis... !

Itu la yang diberikan dalam IM LEJEN - satu lagi
produk terbaru Team Shopievo.

Sebagai ahli IM LEJEN anda akan dapat akses:-

1. Panduan tutorial 3 fasa utama bisnes online
2. Strategi terkini pemasaran online
3. Case Study yang dah proven
4. Software & tools utk bantu bisnes anda
5. Produk2 PLR dengan lesen jualan semula
6. Sessi webinar
7. Sessi temuramah dengan pakar dalam bisnes mereka
8. Special deal utk ahli
9. Sessi hot seat & mastermind setiap tahun
10. Peluang jana income pasif sebagai IM LEJEN - Komando!

Now gaiss, masa untuk TAKE ACTION!

Langganan IM LEJEN sekarang cuma RM29 sahaja sebulan, takde lebih takde kurang...
Tapi kalau anda tunggu lagi, esok harga dah lain.

Malam ni last harga RM29 ni..
Selepas 12 tengah malam ni naik jadi RM...??

So, join IM LEJEN sekarang

Klik sini
http://nak.la/ynbJ
 

wpe

Fun Poster
Joined
Jan 28, 2007
Messages
807
Reaction score
10
Points
25
Tik.. Tok... Tik... Tok...!
Masa makin suntuk gaisss...

Langgan IM LEJEN akan dinaik kan dalam sikit masa lagi


Masih sempat kalau nak lock harga murah kat sini:

IM LEJEN - http://nak.la/ynbJ
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register