BTC USD 19,502.7 Gold USD 1,654.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell WTS Kingston Desktop RAM DDR2 667

hyperplace

Junior Member
Messages
92
Joined
Oct 25, 2008
Messages
92
Reaction score
0
Points
6
Saya Ingin Jual Kingstom Ram DDR2 667
NEW
[email protected]atau PM saya

KVR667D2N5/512MB = RM45/pc
KVR667D2N5/1GB = RM60/pc
KVR667D2N5/2GB = RM105/pc

NO COD - barang akan hantar by pos

directron_2025_273529864

(while stock last)
 
Sponsored Post

raikko5

Legendary Member
gem
Messages
14,939
Joined
Jul 29, 2008
Messages
14,939
Reaction score
17
Points
115
harga dah termasuk pos ker??
 

hyperplace

Junior Member
Messages
92
Joined
Oct 25, 2008
Messages
92
Reaction score
0
Points
6
ya..cuba bayar harga tersebut, barang sampai address yang anda order
 

DDos

Legendary Member
gem
Messages
14,111
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
kalau beri banyak ok la...1-2pcs..petrol lagi mahal laa

pasal plak, mana tahu pembeli nak pi ambik sendiri, ko tak perlu kuar minyak pun :-?:-?

pelik pulak tak bleh COD, macam ada apa2 je :eek::eek::eek:
 

hyperplace

Junior Member
Messages
92
Joined
Oct 25, 2008
Messages
92
Reaction score
0
Points
6
haha...ok ok..sebab i sell online saja...
dan kadang customer , tak datang i tunggu..tunggu saja...
itualah sebab, kalau big amount, i suruh customer bayar sedikit deposit.. then pasti dia akan datang la buat COD
 

hyperplace

Junior Member
Messages
92
Joined
Oct 25, 2008
Messages
92
Reaction score
0
Points
6
pasal plak, mana tahu pembeli nak pi ambik sendiri, ko tak perlu kuar minyak pun :-?:-?

pelik pulak tak bleh COD, macam ada apa2 je :eek::eek::eek:

mungkin anda tak perasaan, customer CAKAP saja..lepas lupa atau tak keep promise...
then i pula jadi ***** datang, rugi masa ..kan
 

naj2921

Active+ Member
Messages
4,529
Joined
Apr 16, 2008
Messages
4,529
Reaction score
12
Points
25
mungkin anda tak perasaan, customer CAKAP saja..lepas lupa atau tak keep promise...
then i pula jadi ***** datang, rugi masa ..kan

bro.. nak bisnes dlm CG ni kena byk bersangka baik..semua buyer dlm CG ni berminat kalo ko offer bebetul..

So ape2 hal..aku ucap good luck..:D:D
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register