To Sell [WTS] Keropok Lekor Cheese Crispy dari Negeri Penyu !! **UPDATED TESTIMONI

CG Sponsors




panic filth

Active Member
Joined
Jun 14, 2011
Messages
1,653
Reaction score
1
Points
25
Assalamualaikum warga CG sekalian!!

Kami ada menjual barang baik yang dibawa khas direct dari Terengganu terus ke rumah anda :eek: :eek:
---> Keropok Lekor Cheese Crispy a.k.a KLCC !!

Dengan harga mampu milik, anda boleh menikmati keropok lekor berisi cheese panas2 sambil bersantai di rumah bersama yang tersayang..
:)cgrock:)cgrock










Kami menawarkan harga mampu milik untuk warga CG..
Dah la mampu milik, ade tawaran istimewa lagi :)paid:)paid

1 peket 25pcs = RM 14
1 peket 20pcs = RM11
*harga tidak termasuk postage
*sos disertakan sekali


Kami menawarkan 3 cara penghantaran berdasarkan kuantiti/lokasi anda:
1 - poslaju (delivery dibuat pada hari isnin & selasa shj)
(Dijangka tiba dalam masa 1-3 hari selepas penghantaran..jika dalam tempoh 3 hari bekerja anda dapat keropok rosak, maklumkan segera beserta gambar. Kami akan ganti :) )
2 - pos guna bas
3 - COD di kuala terengganu


tawaran istimewa kat CG:
beli 3 peket (25pcs) ke atas = RM 12 sepeket
beli 5 peket (20pcs) ke atas = RM 10 sepeket

:)paid:)cgrock

Produk2 lain yang ada:
1. LEKOR BIASA (5 batang/peket)
2. KEROPOK KEPING IKAN TAMBAN (500g++)

Nak tapau banyak2 pun boleh, kte bisik2 harga kat PM/whatsapp. :D



Contact: PM atau whatsapp saya 019-3282917​
 
Last edited:
Sponsored Post

panic filth

Active Member
Joined
Jun 14, 2011
Messages
1,653
Reaction score
1
Points
25
Feedback/testimoni daripada pelanggan2

tadi goreng sikit keropok.. keropok sedap.. cheese sedap..
mula2 makan tanpa sos.. so rasa cheese tu x power sangat.. rasanya kalau campur cheese mcm KFC tu lagi power..
tapi bila cicah dgn sos.. lagi sedap.. cheese sesedap rasa bila campur sos & keropok pon lembut..














 
Last edited:

antarakasih

Super Active Member
Joined
Jun 4, 2014
Messages
6,313
Reaction score
63
Points
70
waw,,nmpk sedap ni tt,,nnti boleh try rasa
 

cre8tive

Legendary Member
Joined
Oct 14, 2008
Messages
17,158
Reaction score
613
Points
161
siap dgn sos cheesy tu ker atau sos cili stendet kopok leko?
 

amuk293

Active+ Member
Joined
Jan 10, 2008
Messages
4,264
Reaction score
68
Points
30
paking dulu.........lama dah cari ni...
 

soulsix

Super Active Member
Joined
Mar 31, 2009
Messages
5,867
Reaction score
8
Points
65
Wow nampak sedap
Blom ada lg yg jual kat tepi jalan
 
Sponsored Post
Top
Log in Register