BTC USD 32,562.2 Gold USD 1,785.17
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell [WTS] Kasut Red Wing Safety Shoes & Boots

Lmakim

Freshie
Joined
Nov 29, 2010
Messages
8
Reaction score
0
Points
3

Terima kasih kerana membaca.
Semua kasut-kasut telah habis dijual. Tiada lagi kerana ini semua koleksi saya.
Saya bukan pembekal atau penyimpan stok.
Jutaan terima kasih.


Untuk dijual:
Red Wing Safety Shoes & Boots.
Brand new & dalam box.
Original serta made in USA.

Boleh COD atau saya akan hantar menggunakan Parcel Berdaftar oleh PosMalaysia (selepas transfer duit ke dalam Maybank).

Lokasi saya: KL/PJ
Contact: Boleh call atau SMS 019-3252500.
Jika ada apa-apa soalan, tanyalah jangan segan-segan.
Terima kasih.

-------------

1. Red Wing Safety Boots - Pecos 8242 Cokelat (Brown)
Saiz: US 9, UK 8 atau Europe 42
Harga: Telah Dijual

Untuk maklumat lanjut, boleh lawat laman web rasmi:
http://www.redwingsafety.com/intl/s...-brown/filter-height-9,made-in-usa,safety-toe

2a2474fb19.jpg
ef9b716802.jpg



2. Red Wing Safety Shoes - Oxford 4408 Hitam (Black)
Saiz: US 9½, UK 8½ atau Europe 42
Harga: Telah Dijual

Untuk maklumat lanjut, boleh lawat laman web rasmi:
http://www.redwingsafety.com/intl/safety-boot/4408-safe-intl/4408-red-wing-mens-oxford-black

38a1b186b5.jpg
8471820001.jpg



3. Red Wing Safety Shoes - Hiker 6667 Hitam (Black)
Saiz: US 9½, UK 8½ atau Europe 42
Harga: Telah Dijual

Untuk maklumat lanjut, boleh lawat laman web rasmi:
http://www.redwingsafety.com/intl/safety-boot/6667-safe-intl/6667-red-wing-mens-hiker-black

d06cced408.jpg
ef4c861ae2.jpg



4. Red Wing Safety Boots - 6" Boot 4406 Cokelat (Brown)
Saiz: US 9½, UK 8½ atau Europe 42½
Harga: Telah Dijual

Untuk maklumat lanjut, boleh lawat laman web rasmi:
http://www.redwingsafety.com/safety...-wing-mens-6-inch-boot-brown/filter-steel-toe

aca806a9ba.jpg
1742b689d9.jpg


 
Last edited:
Sponsored Post

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
haiyaaaa.......pecos tu aku nak tengok2.....

dah kena let go la pulak.
 

Lmakim

Freshie
Joined
Nov 29, 2010
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
Model Pecos memang laku.
Try la yang lain tu...
 

Lmakim

Freshie
Joined
Nov 29, 2010
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
Harga pasaran lagi mahal.
Antara RM500 ke RM700 atau lebih.
 

piJimR

Active+ Member
Joined
Dec 6, 2006
Messages
3,036
Reaction score
14
Points
25
perghhh bestnya kalu dpt ni..
 

Lmakim

Freshie
Joined
Nov 29, 2010
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
Kualiti memang bagus dan tahan lama.
Sesiapa yang pernah pakai kasut Red Wing tentu setuju.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register