BTC USD 63,257.6 Gold USD 1,770.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell [WTS] Kaspersky Internet Security 2011

HotWares

Freshie
Joined
Dec 11, 2010
Messages
20
Reaction score
0
Points
3
Salam dan selamat sejahtera kapada semua forum-er carigold.
Kami ingin menjual Genuine Kaspersky Internet Security Key dengan harga yang sangat sangat sangat rendah berbanding pasaran.

kav2011_eng_big.jpg

Harga Produk :
  • Kaspersky Internet Security 1 user 1 year : RM28.(330-350 days).
  • Kaspersky Internet Security 3 user 1 year : Out of Stock.
  • Kaspersky Anti-Virus 1 user 1 year : Out of stock.
  • Kaspersky Anti Virus 3 user 1 Year : Out of Stock.

Cara-cara nak dapatkan kaspersky key only:
  1. Sila buat pembayaran terlebih dahulu dan submitkan email anda di order form yang disediakan. Click sini untuk order.
  2. Kami akan hantar key ke email anda.
  3. Pergi ke laman web kaspersky.com dan download kaspersky internet security 2011.
  4. Run software yang anda download dan masukkan key yang diberi , sekiranya mengalami masalah seperti "key not available or not verify". Anda boleh contact kami.

Notes :
  • Akan datang , saya akan menjual Kaspersky Retail package wholesales price
  • Bitdefender juga akan dijual.

Kamu tanya kami jawab :
  • Boleh percaya ke dengan Hot Wares Enterprise ?
    Ya , boleh. Anda boleh check testimonial pelanggan kami di Sini

Sekian Terima Kasih.:)
 
Last edited:
Sponsored Post

kalau

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
err.....ada license tak ko jual benda ni kat sini?
 

kalau

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
maaf tuan ? boleh terangkan lagi ?

Penjualan Key Produk-Produk Kaspersky

Salam semua, baru-baru didapati banyak pihak menjual key produk kaspersky di carigold.com.

Pihak kami berasa curiga dengan ke aslian key produk kaspersky ini.

Pihak kaspersky telah memaklumkan bawa satu-satunya pihak yang dibenarkan menjual produk kaspersky seperti KIS dan KAV adalah Online Antivirus Sdn Bhd.

Jadi semua thread berkenaan penjual produk kaspersky telah didelete serta merta.

Jika anda merasakan key produk kaspersky yang anda jual adalah tulen, sila dapatkan surat pengesahan dari pihak Kaspersky Lab (M) Sdn Bhd atau Online Antivirus Sdn Bhd.

Kedegilan anda boleh menyebabkan akaun CG anda disuspend sementara waktu.

Harap Maklum.

http://i1.lelong.com.my/images/forum/Kaspersky.gif

saranan dari admin. harap maklum......
 

HotWares

Freshie
Joined
Dec 11, 2010
Messages
20
Reaction score
0
Points
3
owh maaf tak ada =) tapi so far key yang saya jual tak ada masalah.
Saya akan bincang dengan business partner mengenai hal lesen.
Mohon maaf
 

kalau

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
sila refer ngan admin CariGold utk verification license dari kaspersky ko tu......
 

kalau

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
owh maaf tak ada =) tapi so far key yang saya jual tak ada masalah.
Saya akan bincang dengan business partner mengenai hal lesen.
Mohon maaf

cik hotwares, kes masalah key yg boleh di pakai atau tidak

tu bukan masalah besar. masalah nya license tu aaaa.......

kalo ada license, nanti aku mintak admin delete post aku kat

thread ko ni, biar bisnis key ko ni berkembang maju......
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register