BTC USD 39,763.6 Gold USD 1,827.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell WTS - K310 Used

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
693
Points
161
Baru jumpa henpon ni bawah katil.. dah dua bulan tak pakai.. baik jual.. Bought around august 08, sgt jarang pakai sebab sim kad ada 2 ja tapi henpon telebih plak..

item : Sony Ericsson K310i Click for spec

condition :
  • Overall 90% scratchless
  • housing ori no crack just little scratch
  • ada something hilang kat bontot henpon ni
  • keystick kadang2 merapu skit
  • backlite pon kadang2 merapu
  • camera cover belubang
  • logo SE kat blakang calar skit
  • sound dah tak cantik dah

package : hepon + betri + charger

warranty : none

reason for sale : dont know

price : RM 100 (firm) deal or die :)):))

picturias :


  • 200811021526_00010.jpg
  • 200811021527_00012.jpg
  • 200811021528_00014.jpg
  • 200811021529_00015.jpg
  • 200811021531_00018.jpg

bule pm/emel utk deal :)
Used Nike Dri Fit Plain Training Jersey XL-fit
Used PUMA Boca SG Black/White/Blue Size 11(US)
 
Sponsored Post

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
wa...bump sket..
 

Kurma

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
4,219
Reaction score
95
Points
30
tu dia aihhhh jumpa bawah katil.....:D:D:D
 

anipo

Active+ Member
Joined
May 15, 2008
Messages
4,887
Reaction score
126
Points
33
Baru jumpa henpon ni bawah katil.. dah dua bulan tak pakai.. baik jual.. Bought around august 08, sgt jarang pakai sebab sim kad ada 2 ja tapi henpon telebih plak..

baik lg kalo bg free..heeee:eek::eek:
 

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
RM50 dah le, aku serius nk beli ni
 

faried_u17

Active+ Member
Joined
Sep 3, 2007
Messages
2,633
Reaction score
2
Points
30
nice condition lagi tu bro~~
murah ni!
free bump tuk otai taufic :)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register