To Sell [wts] jacket & barang-barang aksesori penunggang

CG Sponsors




ahhmadd

Fun Poster
Joined
Feb 3, 2009
Messages
105
Reaction score
0
Points
10
salam & selamat sejahtera
di sini saya ada menjual jaket:

Jacket-Yamaha Cordura
RM 150.00
Anticipate cotton, leather & fiber
Size M


DAINESE
RM 160.00
Outer Shell 100% Medium Weave Mesh
Allow plenty of air flow through
Not waterproof
Do not come with water-proof inner liner
Softer Textile
Ease of Folding and Storage
Snug Fit Type


Jacket-Suzuki Cordura
RM 180.00
Anticipate leather, fiber
Size XXL


Jacket-Alpinestar Mesh 004
RM 218.00
100% polyester
Size M, L dan XL


Jacket-Kawasaki Cordura
RM 250.00
100% polyester
Size XXL


Jacket-IZ 201
RM 280.00
100% polyester cordura & mesh –waterproof
Size XL dan XXL


Jacket-Alpinestar 09
RM 320.00
100% polyester
Size M, L, XL


Jacket-Fieldsheer Alpha Mesh
RM 380.00
100% polyester
Waterproof jacket
Size M, L dan XL


Jacket-Aren Ness
RM 580.00
100% polyester
Size 52


Jacket-Alpinestar
RM 1500.00
Jacket original
Secondhand
Size M


Saya juga ada menjual banyak lagi jacket & barang-barang aksesori penunggang yang lain seperti hard luggage, jersey, rain coat, safety vest, t-shirt, knee protector, mask, pant, tank bag, pouch bag, back pack, glove, boots & helmet.

Penghantaran adalah percuma.

Jika berminat dan perlukan respon segera, boleh emel saya di [email protected]
Diharap anda dapat letakkan 'carigold.com' pada bahagian subject dalam emel anda itu:)
 
Last edited:
Sponsored Post

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
kalau show kat semua barang yang dijual den ghaso lagi meriah ni.mosti ramai bawak motor kek sini..baju full padding tu sangat bagus,den pun ado satu boli dulu bm power....
 

ahhmadd

Fun Poster
Joined
Feb 3, 2009
Messages
105
Reaction score
0
Points
10
kalau show kat semua barang yang dijual den ghaso lagi meriah ni.mosti ramai bawak motor kek sini..baju full padding tu sangat bagus,den pun ado satu boli dulu bm power....
maaf la. kalau nak show semua, rasanya terlampau banyak. better kepada sesiapa yang berminat, boleh request dulu. nanti saya show barang yang dipesan :)
 

kancil biru

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2008
Messages
11,641
Reaction score
1,099
Points
191
ermmm kualiti mcm mana.....sb kalau ikut harga nie ..susah saya nk cakap kualiti dia
 

ahhmadd

Fun Poster
Joined
Feb 3, 2009
Messages
105
Reaction score
0
Points
10
ermmm kualiti mcm mana.....sb kalau ikut harga nie ..susah saya nk cakap kualiti dia
setakat yang saya pakai ni, kualiti dia memuaskan. padan dengan harga. yang harga rm600 ke atas pun ada juga :)
 
Last edited:

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
20,831
Reaction score
1,874
Points
206
saddle bag tuk moto easyrider ader
 
Sponsored Post
Top
Log in Register