BTC USD 58,769.6 Gold USD 1,796.71
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell [WTS] iPhone 4S 32GB Unlocked UK set USED

rotikering

Freshie
Joined
Dec 28, 2010
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
[WTS] iPhone 4S 32GB Unlocked UK Set used
Used almost 1 year.
Condition 90%
Package full box except charger
RM 1650 (Please Nego)
COD if KL or Postage (free poslaju, courier pay by yourself)
anything, please kindly PM.:D
 

Attachments

  • photo 1.JPG
    photo 1.JPG
    264.2 KB · Views: 42
  • photo 3.JPG
    photo 3.JPG
    245.7 KB · Views: 27
Sponsored Post

aspil1

Active Member
Joined
Mar 6, 2009
Messages
2,480
Reaction score
5
Points
25
huhu...
item kt UK ka?
newbies lak tu..
agak menyeramkan..
but, gud luck TT
 

rotikering

Freshie
Joined
Dec 28, 2010
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
Item kat sini. nak Pm tak boleh sebab post tak ckup 20. Tak aktif, dtg jenguk2 CG cari indi je. hehe.

http://forum.***********/index.php?s...&hl=rotikering << Housemate buat hal, rosak saya punya nama. :mad:

Kalau tak yakin dgn saya boleh deal COD, jumpa terus. Kalau ade yg berminat PM bg contact number, saya contact terus.

Datang niat nak jual barang, takde niat nak menyekam. Newb tumpang lalu ye. :D
 

puyuk

Active+ Member
Joined
May 2, 2011
Messages
2,529
Reaction score
1
Points
25
Item kat sini. nak Pm tak boleh sebab post tak ckup 20. Tak aktif, dtg jenguk2 CG cari indi je. hehe.

http://forum.***********/index.php?s...&hl=rotikering << Housemate buat hal, rosak saya punya nama. :mad:

Kalau tak yakin dgn saya boleh deal COD, jumpa terus. Kalau ade yg berminat PM bg contact number, saya contact terus.

Datang niat nak jual barang, takde niat nak menyekam. Newb tumpang lalu ye. :D

tt guna id same mmg siap la tt...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register