BTC USD 23,826.5 Gold USD 1,773.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell WTS - Intel Atom DualCore D945GCLF2

toh1125

Fun Poster
Messages
195
Joined
Feb 10, 2007
Messages
195
Reaction score
0
Points
10
Item(s): Intel Atom Dual Core D945GCLF2 (ES)-mini-itx

Package includes: I/O Plate & 1GB DDR2 667

Price: RM280 - include poslaju(semenanjung m'sia shj)

Warranty: 1 week personal warranty

Dealing method: COD / Poslaju

Location of seller: Kuala Terengganu

Contact method/details: PM/SMS 019-4981770
 
Last edited:
Sponsored Post

pakcikman

Fun Poster
Messages
110
Joined
Jun 24, 2008
Messages
110
Reaction score
0
Points
10
wahh... ni mcm pkai laptop pnye proc je bro. proc soldered to board ke?
 

toh1125

Fun Poster
Messages
195
Joined
Feb 10, 2007
Messages
195
Reaction score
0
Points
10
wahh... ni mcm pkai laptop pnye proc je bro. proc soldered to board ke?

ya...proc solder ke board...Intel Atom 330 Dual Core 1.6GHz with HT. Kalau kat task manager boleh nampak 4 graf. Angkat jer ler...:D Sesuai utk BT, jimat letrik....:)cgrock
 

kancil biru

Legendary Member
gem
Messages
11,642
Joined
Apr 4, 2008
Messages
11,642
Reaction score
1,100
Points
191
maaf tuan tanah .. saya x pandai komputer so nie benda apa ya... apa kegunaannya dalam bahasa simple
 

pakcikman

Fun Poster
Messages
110
Joined
Jun 24, 2008
Messages
110
Reaction score
0
Points
10
maaf tuan tanah .. saya x pandai komputer so nie benda apa ya... apa kegunaannya dalam bahasa simple

maksudnya processor dia dah build in dgn board skali. takleh tuka2 processor. melekat terus...:)cgrock
 

toh1125

Fun Poster
Messages
195
Joined
Feb 10, 2007
Messages
195
Reaction score
0
Points
10
maaf tuan tanah .. saya x pandai komputer so nie benda apa ya... apa kegunaannya dalam bahasa simple

Ya, macam apa yg dijelaskan oleh pakcikman. Processor telah "dipateri" terus di atas motherboard. Dah tak boleh ditanggalkan. Terimakasih pakcikman.
 

aieti

Fun Poster
Messages
909
Joined
Dec 31, 2005
Messages
909
Reaction score
5
Points
15
ya...proc solder ke board...Intel Atom 330 Dual Core 1.6GHz with HT. Kalau kat task manager boleh nampak 4 graf. Angkat jer ler...:D Sesuai utk BT, jimat letrik....:)cgrock
owh..kire nie mcm Intel Xeon ler yer? dah mcm 4 core..power nie..!!
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register