To Sell wts-Huawei E160E HSDPA USB Modem Stick 3.6Mbps- No stock.....

CG Sponsors




vious7

Active+ Member
Joined
Jun 27, 2008
Messages
3,417
Reaction score
0
Points
20
no stock...........
 
Last edited:
Sponsored Post

zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,244
Reaction score
33
Points
40
bro nie memang gua trust. Tip top nya service.
 

vious7

Active+ Member
Joined
Jun 27, 2008
Messages
3,417
Reaction score
0
Points
20
bro nie memang gua trust. Tip top nya service.
he2..
tq Zulco..
lau ada masa kita lepak minum2 ajak bro zaidi... :)cgrock

nak deposit kena wat kat ampang ke bro?
nak bankin secara online pun boleh sbnarnya.... :)
lau anda yakin pada saya...anda boleh bankin...terus..!! :)cgrock

lau tak...takut :(scam anda boleh bagi deposit by hand kat sya... :)paid

lau bminat sila call saya sebelum bankin..
sbb kena cukup 5 unit oder dulu..
baru saya akan mintak bankin duit...
k...

tq
 

tudung87

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
12,870
Reaction score
69
Points
120
he2..
tq Zulco..
lau ada masa kita lepak minum2 ajak bro zaidi... :)cgrock



nak bankin secara online pun boleh sbnarnya.... :)
lau anda yakin pada saya...anda boleh bankin...terus..!! :)cgrock

lau tak...takut :(scam anda boleh bagi deposit by hand kat sya... :)paid

lau bminat sila call saya sebelum bankin..
sbb kena cukup 5 unit oder dulu..
baru saya akan mintak bankin duit...
k...

tq
bro, yg modem lagi 1 tu, xda stok ke bro??
saya kompem nk amik ni..
sy nk modem lagi 1..
klo xda stok, sy nk order dulu..
balas dlm pm k..
takut x perasan..
huhu..
 

BOCK

Legendary Member
Joined
Sep 3, 2007
Messages
17,851
Reaction score
59
Points
120
bro ade lagi tak nih
 

tudung87

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
12,870
Reaction score
69
Points
120
bro, saya nk amik modem ni..
tapi, pos la..
sebab, jauh nk cod ni..
klo bro setuju, saya akan bank in skrg...
 

vious7

Active+ Member
Joined
Jun 27, 2008
Messages
3,417
Reaction score
0
Points
20
sory all mber CG stock tak ada..
sbb harga masih mahal...

kena tgu harga jatuh..hu2
 

vious7

Active+ Member
Joined
Jun 27, 2008
Messages
3,417
Reaction score
0
Points
20
Bump...
Boleh oder 1 unit or lebih..
he2....

TQ


:)cgrock :)paid :)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register