To Sell [WTS] HTC Touch Pro - RM490 - Sold Out

CG Sponsors




Sponsored Post

ameyhazuan

Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
1,818
Reaction score
68
Points
30
Bump untuk hari ni. Mana-mana PM tak dijawab tu minta maaf la ya. Hanya layan yang nak beli saya. Nak Window shopping, kat kedai :D . Bukan sombong, tapi tak ada masa nak jawab soalan tak berkaitan dengan barang yang nak dijual. Lagi pun, jawapan dah ada kat post pertama pun nak tanya lagi. Apa laa..
 

ameyhazuan

Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
1,818
Reaction score
68
Points
30
Ada dapat stok lagi baru. Stok ni revise harga. Boleh deal bila-bila masa di JB atau COD diKL pada Rabu 01/12/10.
 

aceghah

Fun Poster
Joined
Feb 9, 2010
Messages
218
Reaction score
0
Points
10
bro..trade in nk?dgn nokia c6.waranty ade 9 bln lg..zitron set..kondisi terbaik..dijaga rapi...sbb nk tukar..saje nk try guna htc plak...sy kt jb gak..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register