BTC USD 60,897.1 Gold USD 1,763.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

(WTS) Honda Wave 125 cc tahun 2005

sufian_adi

Active Member
Joined
Feb 19, 2006
Messages
1,422
Reaction score
6
Points
25
Salam semua,ni aku nak jual moto aku..jarang guna cuma dulu masa praktikal jek guna pastu adek aku guna jap dan sekarang aku amek balik pas dia beli kete...aku pon jarang guna sekarang baru tuko cover set dan upgrade pasang rim sukan..

07112010040.jpg

07112010039.jpg

07112010038.jpg

07112010041.jpg

20112010048-1.jpg


lokasi:Melaka
millage:seperti gambar
xde starter:kasi tendang kalu mau bawa:D
rege:RM[STRIKE]3500[/STRIKE] harga runtuh RM2800:)cgrock:)cgrock
contact:019.327.84.39
 
Last edited:
Sponsored Post

sufian_adi

Active Member
Joined
Feb 19, 2006
Messages
1,422
Reaction score
6
Points
25
bump..bump...bole try dulu sebelum beli..enjin macam baru..try dulu,x beli pon xpe..
 

zam_c61

Active Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
1,321
Reaction score
3
Points
25
mak aih..milage 264k...mcm moto bawak gi keje kat spore je ni..:-?:-?
 

sufian_adi

Active Member
Joined
Feb 19, 2006
Messages
1,422
Reaction score
6
Points
25
ntah mileage tuh aku bc 264k lebih yg ujung skali tuh kire ker..tapi condition motor masih baikkalo ujung skali x kire baru 26k lebih jek la..

bump bump
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register