To Sell [WTS] Hilangkan Kesan Hitam di Ketiak, Peha, Leher, Lengan, Siku, Buku Lali, Lutut

CG Sponsors




MultiSpanar

Fun Poster
Joined
Dec 30, 2009
Messages
478
Reaction score
1
Points
15


Krim Pencerah (Berkesan 20 Minit)atau Krim Bleach

250 gm RM90.00 PENGHANTARAN RM5.00


Krim Pencerah SHAKILA dapat mencerahkan dalam masa 20 minit.Tanpa ada kesan sampingan.Terbukti kesannya. Dapat menghaluskan kulit.


Berfungsi utk:
1. Menghilangkan kesan gelap / hitam di:-
•ketiak, peha, leher,
•buku lali, siku, lutut, pinggang, lengan, kaki
•pelipat-pelipat
•dan di kawasan2 yang berwarna gelap


2.Mengatasi masalah rekahan hitam di perut selepas bersalin.

3.Masalah wanita yang bermisai/berbulu tangan atau kaki tak perlu wax atau cabut hanya sapukan krim ni sudah bersih rambut berubah warna perang seperti kita mencabutnya.

4.Menghaluskan kulit, mengatasi masalah kulit tidak sekata.

Email / Ym: [email protected]
http://rienabeauty.blogspot.com
0177030759 / 0173720490
 
Last edited:
Sponsored Post

Light

Banned
Joined
May 27, 2008
Messages
2,315
Reaction score
5
Points
25
pergh...kepala lutut pn leh kasi ilang..
 

MultiSpanar

Fun Poster
Joined
Dec 30, 2009
Messages
478
Reaction score
1
Points
15
20 minit jer...?? leh caye ker..?? klu x jadi leh claim duit balik tak??
Leh caya.Produk ada kelulusan dr Kem. Kesihatan. Dah terbukti sblm dan selepas pakai, ada perbezaan. Habis sebotol, cerah lah ia. Teramat laris, permintaan tinggi, repeat order non stop. Biasanya sbb pengguna rekmen kat member2.
 

bazsh

Super Active Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
7,020
Reaction score
12
Points
65
Wow....kat kawasan yang gile2 hitam pun boleh putih ke TT?
Mantap ni...hydrogen peroxide
Selalu benda ni guna kat dalam bilik bedah ni hehe
Ada money back guarantee ke TT?
 

kaberete

Banned
Joined
Aug 11, 2008
Messages
1,372
Reaction score
13
Points
30
klu bulu yg kat situuuuuu bole ialng gak ke???
 
Sponsored Post
Top
Log in Register