BTC USD 58,775.3 Gold USD 1,796.81
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell [WTS] Green Power 7W LED Spotlight

aztina

Active Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
1,930
Reaction score
1
Points
25
GlacialLight launches Green Power 7W LED Spotlight

GL-Spotlight (7W) LED spotlight replaces equivalent 75W Mercury spotlights. Power savings of 87% makes the GlacialLight LED globes and spotlights the ultimate choice.




GL-Spotlight (7W) LED highlights:
Green Energy saving light – Low power consumption
Outstanding High-brightness LED
Lifetime > 20,000 hrs
Direct replacement for mercury lamps 75 W
IP64 dust proof
Non-UV or IR radiation and no Mercury byproducts
Architectural, Landscape, Spotlighting, Public Lighting;
Power factor > 0.9 for 115V AC
Power factor > 0.8 for 230V AC
High power driver efficiency > 80%
Compliance with safety standard regulations: EN60598, EN61347-1+EN61347-2-13, EN55015+EN61547,EN60825-1, FCC Part 18


Kenapa LED lebih bagus ?

Produk LED menawarkan penjimatan kuasa yang cukup untuk jangka waktu jauh lebih lama dari lampu tradisional yang sedia digunapakai. Ini bermakna dalam jangkamasa panjang dan penjimatan berpanjangan bagi mereka yang bersedia untuk mencuba dalam teknologi LED. Selain itu, kelebihan daripada lampu LED boleh memberi kesan pada penurunan karbon dunia yang tidak boleh dipandang remeh.


Boleh digunakan :-
Garage Kereta
Store
Kandang Ternakan
Dll.
(pemasangan sepanjang malam dengan penjimatan maximum
)


PRICE
RM 95 (NEGO)

WARRANTY
6 BULAN

POS
*FREE*


SEBARANG PERTANYAAN
SMS/CALL/PM/REPLY THREAD

AFIF
014-8442988



 
Sponsored Post

aztina

Active Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
1,930
Reaction score
1
Points
25
Bump skit
if rase ade kegunaan & nak cube 1 ble PM aku k :)
kasik best price skit untuk 1buyer..
mane thu dapt sdikit testi ke hehe..
 

zamreda

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
LED nie type mahal ker?...smpai Rm 90 lebih lak tu..
 

aztina

Active Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
1,930
Reaction score
1
Points
25
terang x tt

yup terang jugak..
kalau nak letak belakang rumah/porch kete tuh memg terbaik :)
ON/OF cepat 1-2 second sahaja x mcm spotlight biase kalau terpadam then nak ON semule ble makan nasik dulu :)
sebb nih gune LED bro pun thu kan..

Rega ble NEGO bro..
aku nye supplier suh letak rega tuh
then baru ble NEGO agak lepas profit aku..


LED nie type mahal ker?...smpai Rm 90 lebih lak tu..

nak kate type mahal pun aku x pasti...
tpi rega yang diorg sruh jual untuk profit dealer rega tuh la..
then baru ble NEGO agak2 lepas profit pada dealer kalau nak jual harga ditawar x lepas..

Market price aku x thu sebb aku x penah tngak org jual lagi dalam kedai online..
 

arul57

Super Active Member
Joined
Jul 21, 2008
Messages
6,186
Reaction score
76
Points
80
kalau buat lampu bilik ok ke. kalau guna bateri boleh ke TT. kalau buat sendiri DIY, lebih kurang mcm pasang lampu kalimantang kan.
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
8,322
Reaction score
296
Points
91
klu ade gambo tahap keterangan ok gak TT hehe, aku ari tu crk2 gak lampu camni nak taruk depan rumah aku....klu ade kenduri pasangkan sebiji ni ngala ke laman hehe...tp nak tgk tahap keterangan
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register