To Sell [WTS] - EVO Shopping! Xlim, Ichiban, Colostrum IG2, Maca Plux!!!

CG Sponsors




dragons

Super Active Member
Joined
Nov 5, 2007
Messages
7,611
Reaction score
1
Points
65
salam semua...


saya nak jual produk-produk dibawah:




WEB AFFILIATE EVO SHOPPING UTK JUAL SEMUA PRODUK-PRODUK NI PUN ADA DISEDIAKAN BAGI SESIAPA YG BERMINAT!


1) SEKOTAK Xlim Comix Gold - RM89 (WM) / RM92 (EM) -UBAT KURUS-

Serving Size: 15gm/ Sachet

Direction of Use:
Mix a sachet of Xlim Comix Gold into a cup, add in 800ml of hot water, stil well and enjoy the taste of cocoa.



As most dieting methods emphasise on low calorie intake and rapid weight loss, they often depress our metabolic rate and cause extreme water, muscle loss, fatigue and health problems. With Xlim Comix Gold, you can now lose or maintain your weight in a healthy, flexible and safe way. It is designed so that there is no loss of water or lean muscles. Each sachet contains Dietary Fiber, Super Citrimax and Psyllium Husk which also help to lower cholesterol levels, control blood sugar levels, prevent constipation and promote healthy colon.

Maklumat-maklumat tambahan mengenai kandungan produk ini:

Dietary Fiber : These may be marketed to consumers for nutritional purposes, treatment of various gastrointestinal disorders, and for such possible health benefits as lowering cholesterol levels, reducing risk of colon cancer, and losing weight.


Super Citrimax : Super Citrimax Clinically proven to curb the appetite, burn fat, reduce Body Mass Index and enhance weight loss, all with no negative side effects. It also increases serotonin levels which enhance moods and sleep quality while decreasing hunger and preventing binge eating. Super Citrimax is clinically proven to be absorbed 20% more effectively than any other form of the ingredient available. This Ingredient scores very well with the customers who have used it…of course only when it is found in a good diet formula.

Psyllium Husk : Psyllium is important for many reasons. Since it contains carbohydrates, it can help diarrhea. It can help ease the pain of hemorrhoids and cystitis. Psyllium Husks have anti-inflammatory properties, and can be beneficial for those with diabetes. In some studies, it has been shown that Psyllium Husk can improve lipid control in Type 2 diabetes.

* aid in weight loss control
* maintains healthy cholesterol levels
* maintains healthy blood pressure levels
* treat IBS, and hemorrhoids.
* treat yeast infections.
* it pushes out mucoid plaque(see here).

Testimoni: Zulhilmi(23, bekas pelajar UTM)

Saya pernah menggunakan produk fiber ini yang berasaskan coffee sekitar 3 tahun lepas. Alhamdulillah, mucoid saya pun dah keluar selepas menggunakan produk ini sebanyak 2 kotak. Mucoid ini adalah sisa-sisa makanan yang berkumpul di celahan usus kita. Sisa-sisa yang terkumpul ini akan membentuk toksin dalam badan kita jika tidak pernah dicuci. Sebab itu walaupun kita pernah mengambil pelbagai vitamin, tetapi tidak berkesan sangat pada badan kita, adalah disebabkan khasiat vitamin tersebut telah diserap oleh toksin yang telah terkumpul tadi. Jadi sebagai jalan penyelesaiannya ialah dengan mencuci usus kita daripada toksin tadi. Ada sesetengah orang yang sanggup membuat rawatan yang mencecah ribuan ringgit untuk membuat toksin tersebut, tetapi dengan kemajuan teknologi perubatan sekarang, telah wujud pelbagai produk yang berasakan fiber yang akan membantu merawat usus anda.

Di dalam produk ini mengandungi pelbagai ramuan diantaranya adalah Dietary Fiber. Dietary Fiber merupakan sejenis bahan yang boleh membantu anda mengurangkan berat badan berlebihan. Sebab itulah jika kita mengambil produk fiber ini, kita akan merasa sedikit kenyang walaupun tidak mengambil makanan yang lain. Produk ini kita syorkan untuk diambil 2 kali sehari iaitu sebelum breakfast dan sebelum tidur pada sebelah malamnya. Sangat sesuai jika diminum bagi yang ingin berdiet. Selain itu, terdapat ramuan Psyllium Husk yang akan membantu mencuci usus anda daripada sisa-sisa toksin yang terkumpul.

Setiap orang punyai mucoid ini. Dan selagi tidak dibuang selagi itulah sisa-sisa toksid itu akan berkumpul di dalam usus anda.





2) SEKOTAK Ichiban - RM198(WM) / RM201(EM) -UBAT KUAT LELAKI/WANITA-

10 capsules x 480mg

sijil halal: http://www.asiaworld2u.com/public/images/products/halal2008.gif


Ichiban in Japanese means "Number One" or the "Best". Similarly, this product is an excellent product that contains therapeutic functions that helps to reduce insomnia, gastritis, rheumatism and slow down prostrate growth.

It also helps to overcome diabetes and lower high blood pressure without affecting those with normal blood pressure.

Ichiban also acts as a sexual stimulant whereby it enhances sexual stamina, overcomes impotency and increases sperm production.

It helps to improve the immune system.



3) SEKOTAK COLOSTRUM IG2 GOLD - RM102(WM)/ RM105(EM) -UBAT RESDUNG-

Serving Size: 15gm/ Sachet

Direction of Use:
Mix a sachet of Colostrum Ig2 Gold with warm water, stir well and consume emmediately.

free from melamin: http://www.asiaworld2u.com/public/images/2008/oct/kimia_large.gif


Colostrum is the first lacteal secretions produced by a mammal prior to and just after giving birth. Colostrum is full of rich nutrients and immune factors that set babies on the path to health. Colostrum IG2 Gold contains a blend of skim milk and strawberry powder as an added flavor and offers the highest source of immunoglobulin which is highly beneficial to our bodies.

Colostrum IG2 Gold also contains a precise balance of vitamins, minerals and amino acids. All of these factors work together in perfect synergy to restore and maintain health.



4) SEKOTAK MACA PLUX - RM119(WM) / RM122(EM) -UBAT KUAT WANITA/LELAKI-

Serving Size: 15gm/ Sachet

Direction of Use:
Mix a sachet of MACA LUX with a glass of cool water, Stir well and consume daily.

sijil halal: http://www.asiaworld2u.com/public/images/products/maca_halal.gif


Maca Plux helps to improve blood circulation, prevent stroke and diabetes. It also balances body hormones and strengthens sexual ability. It will reduce problems arising from menopause and improve metabolism.



banyak lg produk-produk lain akan menyusul...

"testimoni-testimoni akan dimasukkan dari masa ke semasa"​

NO MINIMUM ORDER
POS FREE
BERMINAT BOLEH HUBUNGI SAYA
DRAGON : 0122770867
 
Last edited:
Sponsored Post

sokia

Legendary Member
Joined
Dec 18, 2007
Messages
16,256
Reaction score
5
Points
115
brg baik ni.....jom try semua
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Maca tu macam best aje :-?
 

dragons

Super Active Member
Joined
Nov 5, 2007
Messages
7,611
Reaction score
1
Points
65
Web affiliate utk jual semua produk-produkni pun ada disediakan bagi sesiapa yg berminat!
 

aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
tmpg tny encik naga

produk2 ni tuan pny sendiri ke ?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register