BTC USD 38,178.3 Gold USD 1,776.21
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell WTS Duit Syiling 50 Sen Lama Belah Tepi 1961 (OFFER RM30 HINGGA 5 PTG 5/12/10)(LOCK)

hailz

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2008
Messages
3,826
Reaction score
81
Points
30
01122010647.jpg


01122010649.jpg


01122010659.jpg


-Syiling 50 sen lama BELAH TEPI Malaysia semasa pasca merdeka
-Dikenali sebagai Malaya British Borneo 1961 gambar belakang Ratu Elizebeth II
-Sebelum famous syiling belah tepi 50 sen 1969 keluar, syiling 1961 ini yg ramai diperkatakan orang lama sebagai 'ibu duit'. Saya tak pasti. Cuma selama berada ditangan saya Alhamdulillah rezeki Allah beri tak putus.
-Peminat Syiling lama boleh letak offer anda saya tak pasti berapa. ada orang cakap ratus, ada cakap ribu..terpulang yg serius minat boleh beli.
-updated 4.15 pm 1/12/10: Saya buka rm777.25 nett
-Saya akan turun sedikit demi sedikit sampai let go kalau x ada yg beli saya let go kat orang lama kampung ready nak beli

-OFFER RM30 HINGGA 5 PTG SAHAJA 5/12/10 SAHAJA
-Hubungi 017 4079225 boleh COD / POS LAJU seluruh Malaysia
 
Last edited:
Sponsored Post

kimie007

Super Active Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
5,383
Reaction score
5
Points
65
bukak lelongan jer bro, lg senang...
 

hailz

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2008
Messages
3,826
Reaction score
81
Points
30
Lelong agak2 nak buka berapa? kat tempat amba ada offer tinggi ada rendah tapi x serius. tu amba buka kat thread nie.:)
 

kimie007

Super Active Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
5,383
Reaction score
5
Points
65
Lelong agak2 nak buka berapa? kat tempat amba ada offer tinggi ada rendah tapi x serius. tu amba buka kat thread nie.:)

bkak jer bpe yg patut, pastu bg limit masa untuk bid... :)
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
jual kat aku 50 hinggit, aku terus angkat
 

hailz

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2008
Messages
3,826
Reaction score
81
Points
30
Kalau macam tu saya buka 3 hari dulu tengok kalau ada ofer cantik saya on. Nie rare punya duit murah rezeki sungguh sapa dapat.saya agak kalau dapat xxx saya nak lepas.:)
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
kalu dah buka lelong tak kira berapa pembida maksima ko kena bagi bro, biarpun tak sampai xxx, hanya xx.

sebab tu nak senang ko jual je ikut rege pasaran, kalu tak nak lelong


Kalau macam tu saya buka 3 hari dulu tengok kalau ada ofer cantik saya on. Nie rare punya duit murah rezeki sungguh sapa dapat.saya agak kalau dapat xxx saya nak lepas.:)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register