[WTS] DiGi Topup RM50 hanya LR 11USD sahaja!

CG Sponsors




kickers

Fun Poster
Joined
Mar 21, 2007
Messages
113
Reaction score
0
Points
10
Item: DiGi Topup RM50
Unit: 5 keping
Harga: LR 11USD/per :)cgrock (buat masa ni terima LR sahaja sbb nak fund benda lain)

murah? mahal? stok tidak selalu ada, saya akan update bila ada stok dan bila takde stok. dan stok tidak banyak. seminggu boleh dapat 2-3 keping sahaja. sekian.

jika berminat boleh terus sms/call saya;

(0)14-3195992
 
Last edited:
Sponsored Post

kickers

Fun Poster
Joined
Mar 21, 2007
Messages
113
Reaction score
0
Points
10
LR tu Liberty Reserve.

PIN akan dihantar terus melalui sms.
 

kickers

Fun Poster
Joined
Mar 21, 2007
Messages
113
Reaction score
0
Points
10
saya pun taktau rate terkini untuk LR.
tapi rate yg saya kasi tu kira berpatutanlah.

LR 1USD = RM3.70
LR 11USD = RM40.70
 

gastacopz

Legendary Member
Joined
Sep 7, 2008
Messages
11,331
Reaction score
19
Points
120
saya pun taktau rate terkini untuk LR.
tapi rate yg saya kasi tu kira berpatutanlah.

LR 1USD = RM3.70
LR 11USD = RM40.70
reload or share kredit?nper nk gne LR pulak??? :-?:-?pe slhnyer bg cash, nnt dpt cash bro topup r akaun LR bro sendiri. :)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

kickers

Fun Poster
Joined
Mar 21, 2007
Messages
113
Reaction score
0
Points
10
reload bukan share. saya guna LR sbb akaun bank saya (m2u login) xde. kena tunggu login lama expired baru dapat register balik. saya boleh pegi ATM untuk cek tapi jarak antara rumah dan mesin ATM bolehlah tahan 20minit. nak bagi COD pun boleh tapi korang datang tmpt aku la kat nilai. tapi harga pada tu adalah RM45. so korang pilihlah. nak cash boleh nak LR pun boleh. kalau cash RM45 kalau LR 11USD sahaja. sekian.

*reload ni takde kad. pakai PIN sahaja.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register