BTC USD 62,396.0 Gold USD 1,768.66
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell [WTS] Dell Latitude D620 under Warranty

rijal2009

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Jul 8, 2009
Messages
9,169
Reaction score
286
Points
81
Condition 100% OK!/ 97% nampak macam baru! Warranty ada 9 bulan lagi. Expired 16/09/2011. Aku baru guna 3 bulan lebih. Bateri boleh tahan sehingga 2 jam lebih. Nak jual sebab memang aku boleh dikatakan tokei laptop.. hahaha..

Specifications:
Intel(R) Core 2 Duo T7200 2.00GHz.
4.0GB DDR2 RAM.
250GB Hard Drive SATA 7200RPM @ 8MB Cache.
256MB NVIDIA Quadro Graphic Card.
Bluetooth, WiFi.
DVD+CD RW.
4 USB Port.
6-Cell Li-ion Battery.
OS: Windows 7 Ultimate Activated.

Harga: RM1250 (nego)










 
Last edited:
Sponsored Post

rijal2009

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Jul 8, 2009
Messages
9,169
Reaction score
286
Points
81
gambar dah tampal..sapa berminat? hee..
 

Syedz

CG Top Poster Club
Joined
Dec 23, 2008
Messages
21,979
Reaction score
109
Points
128
processor tu Core 2 duo ke, centrino DUO??
dalam gambar aku tgk Centrino Duo..
laptop nih baru ke? pesal design cam lama jea..
 

rijal2009

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Jul 8, 2009
Messages
9,169
Reaction score
286
Points
81
processor tu Core 2 duo ke, centrino DUO??
dalam gambar aku tgk Centrino Duo..
laptop nih baru ke? pesal design cam lama jea..
yup jenis centrino duo..core 2 duo. clearent stock..brand ni mmg x keluar dah.

 

rijal2009

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Jul 8, 2009
Messages
9,169
Reaction score
286
Points
81
processor speed dia rendah sikit dari core 2 duo P8400 2.26GHz.

 

Syedz

CG Top Poster Club
Joined
Dec 23, 2008
Messages
21,979
Reaction score
109
Points
128
adeh jauh nyer jitra nak COD..
kalo kat KL bley amek dah nih..
 

mnzaim

Active+ Member
Joined
Oct 6, 2010
Messages
2,850
Reaction score
20
Points
25
mcm menarik je ni...tp duit takdak...hehehe. Harga bole nego kan??? Nsb baek duk kt a.star....buleh usha nnt.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register