BTC USD 50,818.0 Gold USD 1,778.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell wTS CINCIN BATU SERAI Terbaru & Tempahan Khas (Lihat mukasurat akhir)

a2zextra

Legendary Member
Messages
16,407
Joined
Sep 7, 2013
Messages
16,407
Reaction score
273
Points
141
for info 90% batu2 serai yg ada dipasaran adalah tiruan, hebatnya yg tiruan pun boleh lekat dicermin. nak yg asli kena ikut sendiri pergi tarik...tp silap2 ikut sendiri pun kena lipat jgk...maklumlah..benda boleh je pergi tanam dulu batu2 tu kemudian baru korek balik

Banyak yang tiruan no... kena berhati-hati no...
 
Sponsored Post

hailz

Active+ Member
Messages
3,826
Joined
Aug 27, 2008
Messages
3,826
Reaction score
81
Points
30
Batu-batu tu tertanam dalam tanahkah?

Saya ambil dari guru yg urus dari alam sana. Ramai yg pakai memberi testimoni baik. Tanam dalam tanah atau korek tanah itu saya tak tau tuan mana yg buat.
 

hailz

Active+ Member
Messages
3,826
Joined
Aug 27, 2008
Messages
3,826
Reaction score
81
Points
30
20.7.16

Permata Batu Serai baru sampai...tengok2 dulu :)



01
-
-

02 SOLD
-
-

03 SOLD
-
-

04
-
-

05
-
-

06
-
-

07

-Permata Batu Serai Aura
-Sesuai untuk mereka yang aktif bekerja dengan pelbagai sektor
-Perhiasan yang cantik untuk penyeri dan ampuh sebagai penaikdaya kewibawaan karisma diri
-Dipercayai untuk pengasihan atas izin Nya
-Dipercayai untuk medium perubatan atas izin Nya
-Dipercayai oleh kebanyakan peminat batu permata ada penjaga dari alam sebelah oleh seorang puteri yang menawan
-Dipercayai oleh peminat batu serai mempunyai aura yang tinggi
-Apapun kepercayaan yakin semua itu atas izin dan redho Allah swt
-rm50 sahaja offer hujung tahun untuk setiap item !
-Hubungi @ whtapp/pm 0174079225 Li
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register