BTC USD 65,221.5 Gold USD 1,785.75
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell wTS CINCIN BATU SERAI Terbaru & Tempahan Khas (Lihat mukasurat akhir)

hailz

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2008
Messages
3,826
Reaction score
81
Points
30
15.7.16

Permata Batu Serai baru sampai...tengok2 dulu :)



01
-
-

02 SOLD
-
-

03 SOLD
-
-

04
-
-

05
-
-

06
-
-

07

-Permata Batu Serai Aura
-Sesuai untuk mereka yang aktif bekerja dengan pelbagai sektor
-Perhiasan yang cantik untuk penyeri dan ampuh sebagai penaikdaya kewibawaan karisma diri
-Dipercayai untuk pengasihan atas izin Nya
-Dipercayai untuk medium perubatan atas izin Nya
-Dipercayai oleh kebanyakan peminat batu permata ada penjaga dari alam sebelah oleh seorang puteri yang menawan
-Dipercayai oleh peminat batu serai mempunyai aura yang tinggi
-Apapun kepercayaan yakin semua itu atas izin dan redho Allah swt
-Offer hujung tahun rm50 sahaja setiap item !
-Hubungi 0174079225 Li

-
-
Pelbagai Batu Serai Aura


Batu Serai Putih Kristal Dwi Warna

-
-
Batu Serai Pink

-
-
Batu Serai Kuning Keemasan

-
-

-


-Terbaru sempena Merdeka ini !
-Cincin Permata Batu Serai Aura
-Permata Asli unggul diikat sarung perak murni/ silver 925
-Sesuai untuk mereka yang aktif bekerja dengan pelbagai sektor
-Perhiasan yang cantik untuk penyeri dan ampuh sebagai penaikdaya kewibawaan karisma diri
-Dipercayai oleh kebanyakan peminat batu permata ada penjaga dari alam sebelah oleh seorang puteri yang menawan
-Dipercayai oleh peminat batu serai mempunyai aura yang tinggi
-Dilarang bawa tempat maksiat, jadi apa2 tanggung sendiri
-Saiz 15 ( patent ini boleh adjust saiz dimana-mana kedai cincin)
-SOLD
-Whtupp @ pmsg ke 0174079225

-
-
PC110439.jpg


PC110437-1.jpg


PC110438.jpg


Cincin Permata Serai Ikat Perak tebal / Silver 925 ( TERBARU ! )

Saiz jari : 16-17 ( boleh adjust )

Kegunaan : perhiasan cincin di jari

Orang kata : pelaris, pengasih, kewibawaan ( dengan izin Yang Maha Pengasih dan Penyayang )

SOLD ( cod Penang / courier satu Malaysia )

Hubungi : 017 4079225 Azli



090320111247.jpg

CINCIN PERMATA SERAI HITAM a.k.a IBU BATU SERAI HITAM, IKATAN KHAS DAN ISTIMEWA SILVER 925, TEMPAHAN KHAS, SUKAR DIPEROLEHI, BUNGA CINCIN YANG CANTIK, SAIZ BOLEH ADJUST, SOLD, CONTACT 017 4079225 COD / POS LAJU
-
-
17112010525.jpg

4segi.jpg

06112010414.jpg

13112010475.jpg

15112010513.jpg

-Batu Permata Serai Wangi Berkilau!
-Asli dan ketulenan terbukti
-Asal dari kawasan bungai serai wangi
-Diuji ketulenannya melekat pada cermin dan agak bergetah
-Tidak lut dilayang api dan sejuk kembali membukti ketulenannya
-Lambang keindahan seperti berlian dan kristal
-Dipercayai oleh pengamal perubatan untuk pelaris, penyembuh penyakit, pendinding dan penyeri kepada pemakainya
-Seorang pengamal perubatan 'menengok' dan berkata penjaganya dan berasal dari 'Puteri'. Wallahualam..
-Tiada pantang atau amalan pelik untuk memilikinya
-Semua kelebihan dan keindahan batu permata serai ini adalah dari kuasa Allah SWT
-Sesuai diikat cincin, kalung atau koleksi peribadi
- Harga Bergantung Pada Saiz Batu
-UPDATED BARANG DAH SAMPAI BERBERAPA BUTIR!!
-Boleh collect sendiri area Penang atau pos laju seluruh Malaysia
-Hubungi 017 4079225
 
Last edited:
Sponsored Post

hailz

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2008
Messages
3,826
Reaction score
81
Points
30
Batu Serai masih ada dan berminat leh hubungi saya atau apa2 nak tanya..yg leh jwab le..:)
 
Last edited:

sideskirt

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2007
Messages
3,819
Reaction score
16
Points
25
ni tarik sendiri atau dpt dr org ... klu tarik sendiri rege mcm tinggi sgt la der ...

apa2 pon gud luck ...
 

hailz

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2008
Messages
3,826
Reaction score
81
Points
30
tarik? nanti cakap org kata syirik..semua atas kuasa Allah dan izin dia bukan dari kita. tak semua murah asli ada yg plastk n sintetik, 'kosong'. ini mereka yg pernah ada ambil dari saya tahu..boleh nak nego..:)
 

hailz

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2008
Messages
3,826
Reaction score
81
Points
30
up sikit...:)
 
Last edited:

mujhi

Active Member
Joined
Jul 19, 2007
Messages
1,571
Reaction score
36
Points
40
ada lagi ka ingat dah lepas, bagi best price esok saya cod.
 

pahent85

Active Member
Joined
Apr 24, 2009
Messages
1,240
Reaction score
0
Points
20
bro aku nak
kalau ade roger
kang aku msj ko
arini bayar terus
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register