To Sell [WTS]Chocolate Bubble Rice SEDAP - Cekedis RM5 sebalang MELEKIT

Recommended Brokers


senyum

Permanently Banned
Joined
Jan 20, 2010
Messages
2,677
Reaction score
14
Points
25
As salam

Sy tolong kakak sy jual je ni. Apa2 boleh contact nombo spt
dalam gamba. Idea Chocolate Bubble Rice ni tak tau lah mana dia
dpt. Sy dah try, mmg sakit hati sebab dah mkn satu rasa nak lagi.

SOKONG PRODUK ANAK TEMPATAN



PASTIKAN ANDA MENYEDIAKAN AIR KOSONG SEBELUM MENJAMAH.
KELEKITAN MAKSIMUM DALAM KEASYIKAN MENGHISAP/MENJILAT COKLAT.

Sesuai untuk majlis pertunangan, hari jadi, candy booth utk
majlis perkahwinan, cukur jambul, hari keluarga, atau pun
kalau nak jual dan rebrand pun boleh. Tapi tu bincang dgn kakak
sy la.

Kalau nak rebrand dan pasarkan secara besar-besaran :

http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=501128

Kalau nak rebrand, dan pasarkan kat pasar malam / uptown / downtown :

http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=496329

Kalau nak sy bina brand baru dgn harga package :

PM lah

Hehehe

Contact O19 349 251O Nonie ye

:)cgrock :)cgrock :)cgrock

Nonie - O19-349251O​
 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post

SangGuna

Fun Poster
Joined
Nov 30, 2010
Messages
672
Reaction score
7
Points
15
menarik ni..bookmark dulu...kalau sudi pm saya utk rebrand..:)
 

senyum

Permanently Banned
Joined
Jan 20, 2010
Messages
2,677
Reaction score
14
Points
25
menarik ni..bookmark dulu...kalau sudi pm saya utk rebrand..:)
As salam sy tak sure tuan ckp tuan nak rebrand, atau tuan nak
sy rebrand? Ni kalau bisnes dah ok (insyaAllah), rasanya mmg
dia jdkan brand dia sendiri.

kiranya sesiapa nak Chocolate Bubble Rice OEM, amik dgn kakak
sy la, pastu p rebrand je tampal stiker sendiri hehehe :)

:)cgrock :)cgrock :)cgrock
 

LZR

Fun Poster
Joined
Feb 21, 2013
Messages
612
Reaction score
0
Points
10
xdpt tgok gambir nye la tt... huhu
 

senyum

Permanently Banned
Joined
Jan 20, 2010
Messages
2,677
Reaction score
14
Points
25
BUMP!

JUM'AT YG PENUH KEBERKATAN
















dan kelekitan coklat

:)cgrock :)cgrock :)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register