BTC USD 62,021.3 Gold USD 1,770.11
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell [WTS] CANON EOS 60D RM1500 (Penjualan ditutup)

Nobu

Active Member
Joined
Mar 31, 2012
Messages
2,360
Reaction score
27
Points
30
Kamera neh baru lagi aku beli..masa bulan mac 2012.

Condition memang tiptop 10/10 sebab memang aku jaga. Tak pernah jatuh lagi.

Aku nak jual kamera neh sebab member aku nak tolak Mark II murah dekat aku.
So, aku pikir kalau aku beli mark II, konpom 60D neh aku jarang guna.. Lama2 berabuk la pulak.

Daripada aku simpan 60D neh, lebih baik aku jual. Lagi pon aku dah decide, kalau ada org beli 60D aku, baru aku beli Mark II.
Kalau xde, memang aku x beli la..Dia bagi aku masa sampai isnin ni je. Kalau aku x jadi beli, dia tolak kat orang lain.

Jadi aku bukak thread neh sampai hari isnin je (10/9/2012). Harga yang aku jual RM1500. Sapa cepat dia dapat laa..

Aksesori semua complete aku bagi (charger, bateri, buku manual, USB kabel, CD, etc.). Cuma SD card je xde. SD card murah je pon kalau nk beli kan :D

Plus, aku bagi sekali Canon crumpler bag, KEEP tripod, Lens 18-55mm, Lens 55-250mm (Dua lens tu :D), Nissin speedlight Di622, blower, 2 lens pen, remote switch shutter

Semua neh aku jual RM1500. Sapa cepat dia dapat. Offer sampai hari Isnin sahaja (10/9/2012)

contact: 017-8472844
COD Kuala Lumpur sahaja



updated 8/9/3012: kamera dah dijual. Terima kasih
 

Attachments

  • IMG_0170.jpg
    IMG_0170.jpg
    100 KB · Views: 125
  • DPP_0004.jpg
    DPP_0004.jpg
    122.4 KB · Views: 95
  • DPP_0003.jpg
    DPP_0003.jpg
    102.7 KB · Views: 79
  • DPP_0010.jpg
    DPP_0010.jpg
    106 KB · Views: 61
  • DPP_0012.jpg
    DPP_0012.jpg
    158 KB · Views: 60
  • DPP_0013.jpg
    DPP_0013.jpg
    192.5 KB · Views: 73
Last edited:
Sponsored Post
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register